Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mama******

GORĄCZKA - POMOCY !!!

Polecane posty

Gość młoda mama******

Moja 4 miesięczna córcia dostała dzisiaj gorączke,miała prawie 38 stopni.Dałam jej od razu czopek na noc i teraz śpi,a ja jestem tak zestresowana że usnąć nie mogę,boje się żeby jej nic nie było :( mierzyłam jej tepmerature ,jest ok.Mała się zaraziła pewnie ode mnie bo ja jestem przeziębiona.

Gość danity
masz dwa wyjścia- albo ubrać dzidzię i zasuwać do przychodni dyżurującej lub na pogotowie, albo wstrzymać się do rana, obserwować dziecko, czy po za gorączką nic się nie dzieje, po kilku godzinach ponownie dać czopek a rano do lekarza!!

Gość młoda mama******
Teraz nie ma temperatury.Nie kasłała,nie ma kataru.Jadła normalnie,całą butelke mleka zjadła przed snem tylko ta gorączka.Może ząbkować zaczyna? Albo zaraziłam ją ...ALE SIĘ I TAK MARTWIĘ:(

Gość poplułam monitor...
może mieć trzydniówkę.Nie panikuj. Dobrze że dałaś jej czopek i teraz śpi.Poczekaj 3 dni, jeśli nie będzie miała innych objawów to nie ma co panikować, gorączka znaczy że organizm walczy.

Gość danity
No to jeśli nie ma gorączki to spokojnie poczekaj do jutra. Jeśli nie pojawi się katar czy kaszel to poprzedniczka ma rację- to może być trzydniówka, może się pojawić wysypka.