Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemTUTAJdlugoASIUNIA

jak zdecydować sie na drugie dziecko?

Polecane posty

Gość jestemTUTAJdlugoASIUNIA

mam już jedno ma 1,5 roku...trzeba mieć drugie...tylko tak sie boje...porodu i tego okropnego okresu noworodka,ciągły płacz,nie przespane noce...ale wiem ze musi byc rodzeństwo!tylko jak....

Gość babcia basia
jak??????????? ty masz wszystko z głowka ok??

Gość Chce uczyć sie języka ang.
normalnie trzeba podjac ,decyzje i działać .Nie czekać ,bo przegapisz . Ja sie to opierałam i juz 17 lat tak leci nigdy nie miałam czasu .

Gość smerfik80
mam już jedno ma 1,5 roku...trzeba mieć drugie...tylko tak sie boje...porodu i tego okropnego okresu noworodka,ciągły płacz,nie przespane noce...ale wiem ze musi byc rodzeństwo!tylko jak.... odpuść sobie- jeszce nie jesteś gotowa na drugie dziecko!

Gość płatekkkkkkkkk
ja juz sie 3 rok zastanawiam :o i dalej nie moge sie zdecydowac

jak ja pomyslalam ze chce miec drugie to je poprostu z mezem "zrobilismy" :) Nie wiem nad czym sie tu zastanawiac, widocznie nei jestes gotowa, z tego co piszesz wynika iz w rzeczywistosci nei chcesz tego dziecka, tylko planujesz bo "trzeba". Nic nei trzeba!

jestem podobnego zdania jak świnka powyżej... u nas też nie było rozważań w stylu, że trzeba... po prostu oboje tego chcielismy i działaliśmy... poczekaj jeszcze trochę, bo to chyba jeszcze nie pora u ciebie na drugie dziecko...