Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justa1234

klamie w zywe oczy-smieje sie

Polecane posty

Gość justa1234

Nie umiem zrozumiec postawy mojego faceta, jak dowiaduje sie ze mnie oklamal i mam na to bite dowody to on mnie wysmiewa, klamie nadal ze smiechem na ustach, a mnie tym wyprowadza z rownowagi, krzycze i placze, wyzywam go i tak sie konczy dyskusja, czy taki typ nigdy sie nie przyznaje do klamstawa???czy lepiej mu tego nie udowadniac??- bo po co zreszta to robic skoro on i tak nic sobie z tego nie robi ze sa bite dowody............ jak z tym walczyc?

Gość andaKeli
jak go kopniesz w tyłek to poczucie humoru go opusci...

Gość justa1234
tak ostatnio mysle, tylko my mamy dziecko i mieszkamy w uk, zero rodziny i znajomych, niema gdzie uciec, ale dobra to juz inny problem, powiedzcie mi jak moge na taka sytuacje reagowac zeby jemu nie bylo do smiechu>????przeciez czym bardziej mnie wyprowadza z rownowagi tym bardziej sie cieszy..........czy ja mam jakies nienormalne podejsce???ze jakby ktos mnie zlapal za reke na klamstwie to juz nie klamalabym tylko zaczela sie tlumaczyc?????? czy to jest nienormalne??ja juz zglupilam--- poza tym chce znalesc metode na takie zachowanie??olac????????zlekcewazyc????zaczac robic tak samo???co podziala na takiego typa??????????

Gość Pekińska
Mialam kiedys takiego kolesia! Wyprowadzał mnie z równowagi tak okropnie, ze w histerie wpadałam. Juz z nim nie jestem...:) Nie wiem co Ci doradzic bo tez nie wiedziałam co robić :/

w uk samotna matka z dzieckiem od razu jest brana pod opieke. musisz udac sie do jakiejs poradni. kolezanki pracuja na pol etetu i zyja z benefitow. tutaj samotna matka z dzieckiem to oczko w glowie.

Gość NOGA zyrafy
dokladnie - idz do poradni po pomoc, dostaniesz wsparcie. i zacznij jego oklamywac - o kazda rzecz i smiej mu sie w twarz. zabij go jego wlasnym mieczem.

Gość ofe rma
"bo po co zreszta to robic skoro on i tak nic sobie z tego nie robi ze sa bite dowody............" dowody są "niezbite" a nie "bite", to raz. a dwa to widzę że następna panna wzieła sobie bezczelnego typka a teraz rozpacza ze taki bezczelny :D

Gość justa1234
jest to straszne uczucie jak mu wykrzykuje ze wiem cos bo widzialam a on mi na to ze jest to bzdura i sie smieje, jak klamac to do konca....to jest bezczelnosc, a wyprowadza mnie z rownowagi , chcialabym zeby juz bylo po wszystkim.....bo z tym sie chyba jednak nie da zyc????ja mam starszne wyrzuty sumienia co do sibie, ze go nie szanowalam itd, ale to w jaki sposob on klamie nie daje mi spokoju....i to jeszcze w dodatku nie jest to wieli powod, ale wiadomo ze jakby byl powazny to tymbardziej by sie nie przyznal...co jesli bym musiala z nim zyc???czy niema na to powodu???czy uwazacie ze jesli bede mu tak samo klamac i zabije go wlasnym mieczem to on to zmieni??odkad z nim jestem to do niczego sie nie przyznal, a jest bardzo zlosliwy wiec boje sie ze jak ja zaczne go oszukiwac...(bede musiaal to robic sztucznie bo nie potrafie naturalnie klamac) to bedzie sie mscil jeszcze bardziej..............zglupialam sorki boje sie tego wszystkiego, strasznie zagmatwane, i jeszcze alkochol pije - i boje sie ze nie przestane jak on odejdzie, pulapka, boje sie wyrzutow smienia

Kochana, to jeszcze nic. Moj facet po 7 miesiacach bycia razem przyznal mi sie, ze mnie oklamal co do swojego wieku i ze tak naprawde to jest 2 lata mlodszy niz mi powiedzial. A wyznal to dlatego, poniewaz szlismy razem do banku zalozyc konto i bym i tak zobaczyla jego dowod osobisty. Na poczatku sie wykrecal, klamal z tym wiekiem, ze to w urzedzie sie pomylili, ze cos tam, cos tam, ale potem ja juz bylam wkurzona bo co to niby ma znaczyc i powiedzial mi prawde i jeszcze byl wsciekly na mnie o to, ze musial mi to wyznac. :(

Gość jolcia1965
Jak kiedyś ci się będziue śmieał prosto w twarz to rąbnij go w pysk i ty się pośmiej z niego zobaczysz jaką minę zrobi może wtedy się uspokoi i jeszce cię przeprosi.

Gość ofe rma
"na poczatku moze byl 'czelny', a potem ujawnila sie bezczelnosc, to typowe..." no na pewno. cudowna przemiana. na początku szczery i prawdomówny zmienia się w kłamcę i hucpiarza. weź mnie laska nie rozśmieszaj bo zajadów dostanę. po prostu podobają ci się takie cwaniaczki a za głupia jesteś żeby domyślić się że tak jak bez zmrużenia powieki okłamuje wszystkich dookoła tak będzie okłamywał i ciebie.