Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iuks78

Sieć tramwajowa w Częstochowie - zapraszam do dyskusji

Polecane posty

Gość Iuks78

Jestem maniakiem sieci tramwajowej w mieście Częstochowa. Bardzo lubię częstochowskie tramwaje, przystanki, tory i tłuczeń podtorowy. Na ten rok zaplanowałem sobie by zaliczyć całą sieć tramwajową w tym mieście, przejechać każdy odcinek dostępny dla pasażera. Mogę z dumą zakomunikować, że właśnie mi się to udało! Nie ma dla mnie już dziewiczych linii tramwajowych w Częstochowie! Ktoś jest tak dobry ja ja?

Gość kabaaaa
co ty pieprzysz, człowieku? w Częstochowie nie ma tramwajów!

debile, w czestochowie sa dwie linie: 1 i 2...tylko, ze....jezdza dokladnie ta sama trasa, moze dwojka jedzie ejden przystanek blizej :D poza tym rozwijaja zawortna predkosc, pieszo idzie sei szybciej

Gość Iuks78
->w czestochowie sa dwie linie: 1 i 2...tylko, ze....jezdza dokladnie ta sama trasa No ale zaliczyłem, nie? :-D

Gość Iuks78
Jeśli chodzi o Częstochowę to zamierzam jeszcze zdobyć najwyższy szczyt w mieście - Jasną Górę. Ale wcześniej potrenuję trochę wydolnościowo, nie ma co szarżować. A na następny rok mam zaplanowane przynajmniej częściowe zaliczenie sieci tramwajowej w Gorzowie Wielkopolskim.

jak mieszkalam w czwewie to z nudow chodzilam na wagary i jezdzilam autobusami od petli do petli ale po kolei jak ida numerki czyli najpeirw 11 potem 12 potem 13 itd

Gość Częstochowianin
Wie ktoś może, czy niskopodłogowe będą jeździć linią nr.1 (czyli pieerwszą i jedyną jak narazie). Bo dawno temu, na stronie mpk czytałem, że aby niskopodłogowe mogły u nas jeździć, muszą wyremontować odcinek PCK Tysiąclecie do Aleji, bo by z szyn powypadały. Remonty zakończono wczoraj, a dzisiaj czytam, że nowe bimbaje będą obsługiwały jedynie linę nr.3.