Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracjanella

dlaczego jestem niesmiala jak to zwalczyc przeciez juz stara jestem

Polecane posty

>> przydaloby Ci sie leczenie w zakladzie zamknietym Moja mama mówi to samo, ale tam się długo czeka na przyjęcie :o >>proponuje zebys zrobil cos nie zgodnego z prawem i trafisz tam za darmo Próbowałem, byłem na wiecu popierającym arcybiskupa Wielgusa, darłem szaty jak Rejtan, nawet biłem kamerzyste TVNu, ale policja tylko mnie spałowała i puścili :o :(

a wlasciwie to ciekawe jak tam jest w takim zakladzie? np na Sobieskiego albo slynne Tworki

Jak Tworki to nie wiem, ale Kolska to bardzo przytulne miejsce :classic_cool: U czubków jest fajnie - leżysz cały dzień przywiązana pasami do wyra, srasz pod siebie, robią ci się odleżyny, wszedzie czuć woń uryny, personel ma cie w dupie, a jak o cos sie upomnisz to naszprycują cie psychotropami. Mówie - jak w domu :classic_cool:

nie no az tak tragicznie to chyba nie jest chociaz pewnie przy tych totalnych czubkach co nie maja jak sie poskarzyc to owszem ale na odzdzial psych trafiaja tez anorektyczki i osoby z silna depresja "Materiały audio-wideo zostały nagrane przez jednego odważnego człowieka, który zostal wręcz "zesłany" na 6-tygodniowy pobyt w "obozie". Autor nagrań, jak się okazało w późniejszych badaniach przeprowadzonych przez specjalistów, jest w pełni zdrowia psychicznego. Jedzenie podawane z wiader, wielodniowe usypianie pacjentów farmaceutykami, totalny brak higieny, smród, brak opieki medycznej, pacjenci ubrudzeni swoimi odchodami - zupełny brak zainteresowania znajdującymi się w zakładzie ludźmi - tak wygląda w wielkim skrócie życie w szpitalu psychiatrycznym w Świeciu. Dyrekcja placówki twierdzi, że zeznania świadka są nieprawdziwe, ponieważ nie jest on z racji swojego "stanu zdrowia" wiarygodnym źródłem informacji. Problem w tym, że istnieją nagrania... eeeeee, brzmi nieciekawie

>> na odzdzial psych trafiaja tez anorektyczki i osoby z silna depresja Czyli też psychole :classic_cool: Widziałem ten progam, który zacytowałaś. Przypomniały mi się lata młodzieńcze :classic_cool: >> eeeeee, brzmi nieciekawie Przesadzasz, to lepsze niż survivor w amazońskiej dżungli, prawdziwa szkoła przeżycia :D

Ty sie nie ciesz tak, bo nigdy nie wiadomo czy tam nie trafisz wczoraj uslyszalam od siostry, ze powinnam isc do psychiatry:)

>> Ty sie nie ciesz tak, bo nigdy nie wiadomo czy tam nie trafisz Nikt nie miałby serca mnie tam zamknąć :o :( Zresztą, sama mówiłaś, ze powinienem się leczyć, więc pewnie masz racje :( >>wczoraj uslyszalam od siostry, ze powinnam isc do psychiatry Za coś konkretnie, czy masz wariata w rodzinie i na badania profilaktyczne cie wysyłają? :classic_cool:

nic mi o tym nie wiadomo:) ona przesadza, nie odp na jej 5 pytan bo mi sie nie chcialo, a potem dostalam ataku smiechu jak sie zapytala czemu tak reaguje i nie chce z nia rozmawiac powiedzialam, ze mam w dupie to i owo, co sie jej wydawalo wazne i juz wystarczylo zeby mnie wyslac do psychiatry:)

>> tez uwazam, ze moja siostra jest beznadziejna Równowaga musi w rodzinie być - na jednego zajeebistego, przypada jeden przypadek beznadziejny :classic_cool: 🖐️)))