Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracjanella

dlaczego jestem niesmiala jak to zwalczyc przeciez juz stara jestem

Polecane posty

Gość gracjanella

witam mam 23 lata, ostatnio lapie sie na tym ze kiedy rozmawiam z jakims fajnym facetem kompletnie nie wiem co sie dzieje najlkepiej bym sie schowala, nie jestem jakas mega brzydka ot normalna laska, dla niektorych nawet fajna ;p ale to jest silniejsze ode mnie :( jak mam zwalczyc ta niesmialosc, zwykle ani nie wiem co gadam bo gadam od rzeczy....

Gość gracjanella
no chyba bys nie wolala ;/;/;/ bo j juz mam tego dosyc

Gość gracjanella
no nie brzydka poprostui jestem skromna ;p co mam gadac ze jestem super zajebista?? bezsensu wy mi lepiej pomozcie a mnie lapcie za slowka jak walczyc z taka niesmialocia

:) masz kolegow? mialas faceta? to napewno z nimi romawiasz/as , wiec wiesz, ze potrafisz musisz sie przemoc przeciesz te pierwsze rozmowy sa najlatwiejsze bo wlasciwie o niczym

Gość gracjanella
tak mam kolegow, mam faceta ale wczoraj milam taka dziwna sytuacje spotkalam przypadkiem swoja byla milosc no i bylam "zatkana" kompletnie nie wiedzialam co gadam tak mi wstyd kurcze

Gość gracjanella
wiesz co daj sobie spokoj ok jakk masz takie glupoty wypisywac, dzieki tamari

>> kompletnie nie wiedzialam co gadam tak mi wstyd kurcze Pewnie wziłą cie za idiotke i cieszył się, że nie jesteście już razem :)

Gość gracjanella
san subito czy jak ci tam wynos sie ok on byl moja platoniczna miloscia hehe i tak jakos mnie zatkalo masakra

Gość karollcciaa8686
santo subito a co ty tak dowalasz biedny chyba nudzi ci sie e tam moze nie bylo tak zle gracjanella masz jakies namiary na niego spotkajcie sie wytlumaczysz ze mialas kiepski dzien w koncu akzdemu sie zdaza :)

Gość z jajami
> bylam "zatkana" :) trzeba było wyjąć tampon :O

Gość maasaaakra
sun subito-typowy narzekajacy polak

Gość maasaaakra
a wg mnie to ona wcale sie nie osmieszyla kazdy moze miec zly dzien, ona przynajmniej wiecznie nie narzeka tak jak ty hahahaha

on tez nie narzeka tylko sobie kpi luuuuuuuudzie zboczyliscie z tematu i autorka zwiala:-O

biedactwo przydaloby Ci sie leczenie w zakladzie zamknietym proponuje zebys zrobil cos nie zgodnego z prawem i trafisz tam za darmo:P