Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskadziewucha

pytanie

Polecane posty

Gość ciekawskadziewucha

Zaszłam w ciąze, i dostałam okres dopiero następny zaczął mi sie spozniac, ktorą date miesiączki mam podac lekarzowi zeby ustalił mi dobry termin porodu,tą którą miałam juz bedąc w ciązy czy tą poprzednią

tą pzred ciążą bo po niej nastąpiło zapłodnienie, oczywiście jeśli jesteś pewna że byłaś już w ciąży a mimo tego pojawiłą się kolejna miesiączka

Gość ciekawskadziewucha
jestem pewna bo po tej drugiej miesiączce, nie kochałam sie a dopiero 3 okres zaczął mi sie spozniac, zrobilam test tydzien po spoznieniu i jestem w ciązy,

Gość ciekawskadziewucha
ja wogole jakis ewenement jestem , kochałam sie z mezem zaraz po okresie dzien lub dwa, normalnie dostałam po tym okres a dopiero teraz okazuje sie ze jednak zaszłam w ciąze. Jestem przerażona bo mam juz 15 miesieczne dziecko

ja też mam 15-miesięczne dziecko i jestem w drugiej ciąży, więc to żadna tragedia... tylko ja zaszłam w nią świadomie :)

Gość ciekawskadziewucha
więc witam w klubie ja jestem w lekkim szoku bo nie planowałam własnie dzis zrobiłam test więc nowina jest dla mnie świeza

całe szczęście, żę ciąża trochę trwa to przywykniesz do mysli o kolejnym maluszku :)

Gość ciekawskadziewucha
tak... tylko boje sie ze sobie nie poradze moj synek to istna wichura,moje mieszkanie wyglada jak pobojowisko :P

moja jest taka sama... ostatnio zdejmowałam ja ze stołu... wlazła najpierw na krzesło a potem na stół dosyć wysoki... a ja byłam tylko chwilę w kuchni nastawic wodę ;)

Gość ciekawskadziewucha
i własnie co zdążyłam pooddawac wszystkie rzeczy potrzebne dla mełego dziecka :(

Gość batyliadaaaa
heh, moja bratowa tez majac 15miesieczna ceóreczke zaszla w ciaze, nieplanowala, karmila piersia i miala jescze niecałkiem regularne miesiaczki i zaszła w ciaze, byla przerazona.az płakala ze sobie nie poradzi, ale juz urodzila i jest w porzadku, tylko ze ma w domu mlodsze rodzenstwo i mame to ma kto jej pomagac.. ale Ty tez na pewno sobie swietnie poradzisz, a jedno przy drugim sie wychowa...

Odnośnie twojego pytania na początku: powiedz lekarzowi, że podejrzewasz, że zaszłaś w ciążę podczas poprzedniego cyklu, ale on i tak stwierdzi to na USG.

Mam chyba dejavu... Ja 2 miesiące temu odstawiłam tabletki. Dostałam normalnie okres i 1-2 dni po okresie kochałam się z chłopakiem. Potem dostałam okres. Terminowo. A teraz? Okres się spóźnia kolejny dzień. I czekam... A myślałam, że takie istorie jak Twoja są niemożliwe!

Gość ciekawskadziewucha
a jednak :(

Gość agusiaczek07
ciekawskadziewucha - a jak wyglądał ten twój okres w ciązy? To było normalne krwawienie jak zawsze czy tylko plamienie? Odpisz proszę :)

Gość co sie stało
czemu a jednak?

Gość ciekawskadziewucha
wczesniej nie zwróciłam na to uwagi wydawał mi sie normalny po pierwszej ciązy mam bezbolesne miesiączki i ta tez była bezbolesna teraz patrze ze zostało mi pare podpasek wiec okres był chyba krótszy ba zazwyczaj zużywałam całą paczke a czasem nawet wiecej