Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzennnnaa

Facet mi mówi że umrze a ja już psychicznie nie wytrzymuje

Polecane posty

Gość Marzennnnaa

Nie długo czeka go operacja mówie mu żeby sie oszczedzał ogólnie tak doradzam mu a on mi ciagle "nie martw sie juz nie długo bede miał operacje i umre" wszytkiego sie odechciewa

straszne...z takim nastawieniem do operacji to on serio umrze bo podświadomie demobilizuje własny organizm do walki...nie pisze tego by cię straszyć, ale kurcze to jest potrzebna szybka pomoc...na forum mogę ci napisać ze wysyłam pozytywną energie, ktoś inny może się pomodlić...nikt kto nie jest psychologiem na co dzień się spotykającym z takim problemem chyba nie udzieli ci żadnej dobrej rady. trzymaj się i szukaj pomocy.

Gość marzennaaaaaa
Bez niego dla mnie życie straci sens a on mi mówi żebym poszukała innego młodszego a ja kocham go okromnie i nei wyobrazam sobei zycia bez niego

Gość marzennaaaaaa
On ma miec operacje na przepukline a choruje an serce moze sie boi narkozy i okkłada to ciagle zeby nei iść pod nóz

Gość ale czy istnieją poważne
przesłanki ku temu, ze on może umrzeć czy tylko tak mówi by wzbudzić jakieś współczucie?

Gość marzennaaaaaa
Nie wiem ale zawsze jest ryzyko szczególnie u osób chorujacch na serce narkoza mzoe sie niebiezpieczna okazac

ale czy lekarze powiedzieli mu, ze istnieje ryzyko czy może on sam tak sobie wydedukował?

Gość marzennaaaaaa
tak lekarze powiedzieli

Gość no taaaaaaa
faceci tak maja,ciezko choruja na katar i leza caly tydzien w lozku, a na przepukline umieraja.Mok tesc stale umieral,jak wracal od lekarza,nawet dawal wskazowki jak maja wszyscy zyc po jego smieci, no i oczywiscie zegnal sie wieczorem ze wszystkimi,bo rana to on juz nie dozyje. Dzieje sie tak juz od ponad 15 lat :D

zresztą przy każdej operacji istnieje jakieś tam ryzyko ale czy jest sens odkładać to w nieskończoność?

Gość znająca
Twój facet jest manipulantem okrutnikiem.Jeżeli nawet ma takie myśli, nie powinien Cię nimi dręczyć.Na pewno sama tez się martwisz ta jego operacją i tyle powinno Ci wystarczyć.Olewaj jego gadkę. Mam w tym doświadczenie-mnie tez w ten sposób próbowano dołować pół życia:( Jemu powiedz,zeby był meżczyzną - a skoro sie boi, to niech się nie operuje:)