Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martellla

mam 32 lata i jestem dziewicą

Polecane posty

Gość no to weźźź
mnie całą, zróbmy to szybko , wpakuj kutaska w moją małą :) mmmmmm

Gość przegrales
Prawiczku nie moge Cie juz czytac, cale twoje zycie kafeterskie kreci sie wokol Twojego penisa,,, mam dosc, idz cos zerznij i daj spokoj, nie mam ochoty czytac wiecej ze tylko dziewca to czlowiek, to tlyko blona, nie stanowi o wartosci kobiety

Gość do WWWw
Masz tu 🌼 i nie smuć się ;) Na niektóre rzeczy wpływu nie mamy, chyba że będziemy robić cos wbrew sobie. Pozostaje liczyć na to, że zjawi sie ktoś, kto Cię obezwładni sobą, powali na kolana i hamulce w końcu puszczą.

Gość Shemememen
a jeśli facet ma 20 lat i jest ciągle prawiczkiem bo uważa że powinien zrobić to z tą jedyną jego zdaniem to normalne??

Gość biork
Do WWw - masz na myśli gwałt???? :D

Gość Basia 1234
ha ha a jak ma się zachowywać inaczej gość co poszanowania do kobiety nie ma bo o tym w ogóle nie słyszał ?! Rany boskie! Nie bądzcie głupie dziewczyny, nakładając sobie klapki na oczka, że może coś wypada, a coś nie! Po co masz mówić od razu facetowi że jest pierwszy ???????????? Powiesz Mu jak już będzie na Tobie leżał, a tak będziesz już go od razu molestować. Poza tym w tym wieku, to już chyba nie takie ważne. O te sprawy się małotaty wypytują... Nie uważam tego tematu za poważny.

Gość woytasWRC
Ja też mam 32 lata i wciąż czekam, na miłość albo śmierć, która będzie szybsza?

Gość woytasWRC
Jednak wiem, ze warto czekać, czekam, czekam, czekam i? i nic. no więc jeszcze zaczekam... Mówią, że jestem przystojny, dojrzały emocjonalnie, taki zrównoważony... Ale nie kocham... Nie dlatego, że coś tam, po prostu nie spotkałem odpowiedniej kobiety. Pojawiały sie jakieś, czasami naprawdę wartościowe i niezwykle ciekawe Panie ale... No właśnie, brakowało tej czystości ciała i ducha... myśli... tego drżenia serca... niepokoju... chwili...

Gość rada od mlodej jeszcze ale
woytasWRC podaj maila to pojawia sie kandydatki do milosci :D

Gość woytasWRC
to nie wstyd, to nie choroba, to niesamowity stan panowania i normalności w dzisiajszych czasach. Martella, nie martw się, zawsze uśmiech na twarz i glowa do góry! Mówi się, że jak czlowiek nie kocha to nie żyje... Prawda. Trzeba kochać i warto kochać, nawet bez wzajemności ale najlepiej zakochać sie i kochać całe życie z wzajemnościa i dopiero wtedy oddać wszystko. Na taki moment czekam. Jak długo jeszcze? Czas pokaże. Życie jest piękne i jest drogą pałną niespodzianek... Czasami rano na przystanku albo w spożywczym, przelotne spojrzenie i uśmiech i...

Gość rada od mlodej jeszcze ale
internet to tez dobre miejsce na poznanie :D rozmowa, poznanie charakteru drugiej strony, spotkanie i moze milosc na cale zycie

Gość dżamalka
autoko szkoda mi ciebie bo strailas jzu wiele lat w przeciagu ktorych mialabys setki orgazmów. Nie uwazam tego za patologie ale tez nie jest to "normalne" w tym wieku. Nie wiem jakimi kategoriami podchodzisz do tematu sexu ze do tej pory nikomu nie pozwolilas sie zblizyc do siebie. Przestan myslec o tym ze jestes dziewica, bo jeszcze tak ci zostanie do konca zycia ;) Na pewno wokol ciebie jest ktos godny uwagi. Otwórz oczy kobieto!!!!

Gość woytasWRC
no i cisza, zero nic, wszyscy pogrązeni w zadumie... No to idę robić naleśniki z powidłami śliwkowymi. Gdyby ktoś reflektował to zapraszam!

Ja zjadłabym naleśnika. Możesz mi wysłać pocztą , będzie w sam raz na jutrzejszą kolację ;) [jakby coś, przeczytałam tylko 10 ostatnich postów na topiku więc poza tym, że mam smaka na naleśniki niewiele mam do powiedzenia]

Droga Autorko... Żal mi Cię, ale uwazam, że to Twoja wina. Powinnaś iść do sklepu kupić trochę seksi ciuszków i wyjść z kolezankami na balange i poderwac jakiegoć banderasa :) trzeba byc pozytywnie nastawionym i wierzyć w to, że sie wszytsko w końcu uda, a napewno spotka Cię w zyciu szczęście:) A moze jestes lesbijka ??:P

Gość woytasWRC
Oficjalne zaproszenie dla mp-30 na naleśniki!!!

Zrobiłeś ich dużo? Bo ja dzisiaj nie jadłam obiadu więc za 3 osoby zjem ;) Dzięki :)

Dobra, zakładam kurtkę i biegnę na dworzec, może zdążę na pociąg do Wrocławia ;) Tylko podaj dokładny adres zamieszkania żebym trafiła , a najlepiej odbierz mnie rano z dworca, bo jeszcze zgubię się ;)

Gość xxxyyyzzz
co za bzdury! moja matka mnie urodziła w wieku 33 lat, a brata jeszcze 9 lat później - jakoś ani to jej, ani nam nie zaszkodziło mojego ojca poznała rok wcześniej - jakoś widać można i w tym wieku a teraz statystycznie rzecz biorąc, skoro tyle osób o tym pisze: większość wypowiedzi na tym forum jest albo wulgarna, albo głupia, albo fałszywa, albo wredna, albo wszystko to naraz - zatem jeśli taki jest statystyczny rozkład społeczeństwa, to nic dziwnego że ciężej trafić na kogoś wartościowego - co się przekłada na upływający czas seks z kimś dla kogo jest się atrakcyjnym tylko przed 25-tką? doprawdy, nie ma czego żałować

Więc...mam 30 lat i jestem dziewicą. I co - mam się pociąć? Fakt - jestem osobą zakompleksioną. Staram się przełamywać, ale problem polega na tym, że nie wiem czego chcę - na tym polega nieśmiałość. Koło się zamyka. Acha - jestem katoliczką - wymarzyłam sobie, że pójdę do łóżka z mężem, a że zakompleksiona podstarzała katoliczka ma 5% szans na znalezienie miłości- uznałam, że trzeba się z tym stanem pogodzić. I uwaga!!!MAM WYRĄBANE na docinki rodziny i współczujące spojrzenia znajomych. Mam prawo być sobą- w dobie świńskiej grypy cieszę się z każdego dnia. Może zresztą ktoś jeszcze da mi szansę lub ja jemu. Podobno życie pełne jest niespodzinek. Dziewice - dajmy sobie spokój, nie katujmy się, Zaakceptujmy siebie w 100% - tylko wtedy może LOS się do nas uśmiechnie.

Gość Siostra Magdalena
to nic starsznego, głorzy jakbyś miała 60

Gość Siostra Magdalena
A uczysz historii ?? :D

Gość corka freuda
Dziewczyny a ja jestem z wami,pocieszam was :) i powiem tylko ze corka Freuda-ponoc piekna kobieta,byla dziewica do konca zycia,mieszkala sama albo z kolezankami,i nawet ksiazki pisala i byla ponoc pogodna kobieta do konca swych dni.Nie dajcie sie!

Gość fajny chłopak **********
witam! temat dotyczy mojej osoby więc również wtrące swoje trzy grosze.Również mam 32 lata i jeszcze nie byłem z kobietą. Szanuje bardzo takie dziewczyny takiej szukam,uważam że są bardzo wartościowe i bogate uczuciowo, Niewiele osób tu jednak wspomina o zasadach Biblijnych w relacji partnerów, nie przynależe do żadnej organizacji religijnej ale moim wyznacznikiem w tej kwesti właśnie jest Biblia. Ciekawi mnie czy są tu dziewczyny podobnie myślące jeśli tak chętnie poznam,e-mail- obicziamte@interia.pl

Gość a ja nie
takie czasy nastaly. dzis lepiej byc galerianka niz szanujaca kobieta. jak widac moze to nawet doprowadzic do depresji.

Gość Pokrywca
offermo przygłupie przecież sam masz 34 lata i jesteś prawiczkiem. Debilu powinenes wiedzieć ze tak się życie samo układa, bez naszej zgody. Co ty na to cwelu? - synu k.u.r.w.y :)

Gość
32 lata i dalej dziewica?! Kobieto Ty masz coś z głową! Jak można było być aż tak wybrednym?! To o księciu to bajka - matka nie mówiła?