Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martellla

mam 32 lata i jestem dziewicą

Polecane posty

ja też nie jestem złośliwa, jakie to szczęście nie mieć tego typu doświadczeń...sami zgorzkniali i cyniczni ludzie na tym kafe

widzę że jak zwykle miła kłótnia przed snem :D a w roli głównej darker :)

Gość Gdzie tu problem?
Ja też zostałam boleśnie zraniona i też mogłabym się na Ciebie rzucić ze złością, wylać na Ciebie wszystkie swoje żale, tylko przecież to nie Ty mnie zraniłeś i cyniczne uwagi pod Twoim adresem i tak nie zmienią tego, że musiałam kiedyś przejść swoje. Tak więc i Ty się opanuj, bo nie ma sensu atakować ludzi, którzy nie mają wobec Ciebie żadnych złych zamiarów, a zamiast tego są życzliwi.

Gość Gdzie tu problem?
100% - kłótnia wymaga udziału dwóch stron, a tutaj mamy do czynienia jedynie z monologiem Darkera. ;-)

Gość Gdzie tu problem?
Darker "Na randki nie chodziłem, dziewczyn nie miałem, kitu nie wciskałem, byłem szczery - idealny chłopiec do"...związku. Ale pewnie problem polega na tym, że...byłeś. Więc może na powrót bądź takim mężczyzną? :-)

Gdzie tu problem? 100% - kłótnia wymaga udziału dwóch stron, a tutaj mamy do czynienia jedynie z monologiem Darkera. on już się taki urodził :D:D tylko się żali i nic z tym nie robi, jest złośliwy, opryskliwy i niemiły. widzę temat o 32 letniej dziewicy a tu co?? Darker wylewa swoje żale :D

mam kumpele czasami chodzimy na imprezy i kiedys mi powiedziała ze jesli chce kogos poznac to musze miec zel na włosach koniecznie koszule i bajer bez tego to nigdy nikogo nie poznam :D jezeli to jest takie wazne to juz wole byc zawsze sam

Gość Gdzie tu problem?
Przeczytaj sobie ten bardzo mądry felieton Glosatora, bardzo dojrzałego mężczyzny, który wie, co mówi. To co prawda jest artykuł skierowany do kobiet, ale spokojnie można go odwrotnie zastosować do postępowania mężczyzn z kobietami. Jeśli jeszcze nie odkryłeś tej prostej zasady, to Autor Ci ją objaśni dośc dobrze: http://www.feelbeauty.eu/articles/show/id/101

gdzie tu problem? po co ty to czytasz?? :/ to jak instrukcja obsługi :D

Darker wiadomo że to charakter się liczy ale może ty jesteś brzydal okropny że one tak uciekają przed tobą zanim cię dobrze poznają?? :P

dlaczego?? :D powiedz mi jaki masz charakterek?? :D może wcale nie jesteś taki zły, tylko sobie tak wmawiasz :D

po 30 bedziesz miał branie jak bedą potrzebowały stabilizacjii czasami mam wrazenie ze ci normalni są celowo omijani i odkładani na potem i zas jak jakas wpadnie to juz bedzie inaczej patrzec na normalnych facetów :O nagle bedzie takiego chciała miec :D

Gość Gdzie tu problem?
Darker "No jasne. Pewnie jak dziewczyny dawały mi kosza to dlatego, że czuły się niegodne bycia ze mną". A gdzie ja niby coś takiego napisałam? Czytasz, czy tylko wymyślasz sobie to, co niby chciałam powiedzieć? Jak już pisałam, z wiekiem każdemu zmienia się to, czego oczekuje od drugiej strony, z upływem czasu inaczej ocenia ludzi. Miałeś do czynienia z kobietami, które nie były na tyle dojrzałe, by docenić Twoją szczerość i brak bajerów. Dla dziewczyn na pewnym etapie (gdy są młode) liczy się to, by się pokazać np. z przystojnym facetem, może takim właśnie nażelowanym i po solarce (a fuj), którego będą zazdrościły koleżanki, z gościem, który ma np. duże albo "wpływowe" towarzystwo, dla innych ważne jest, by im kupował drogie prezenty i wszystko fundował, inne chcą, by miał np. duży tyłek, itd., itp. Ale jedne z tego wyrastają, inne nie, a jeszcze inne w ogóle nie mają takiego etapu i od początku do końca szukają przede wszystkim mężczyzn szczerych i uczciwych. Tylko musisz taką kobietę znaleźć - w życiu nic nie przychodzi łatwo, ale warto próbować. A gdy ją znajdziesz, wynagrodzi Ci to z nawiązką. Cream - nie wiem, jakie kobiety lubią opisany przez Ciebie typ facetów, bo ja takiego nie cierpię i mam na ich alergię. Są inne kobiety (i jest ich dość dużo), takie, które doceniają człowieka, ale one właśnie najczęściej są same, bo nie potrafią być modliszkami.

Są inne kobiety (i jest ich dość dużo), takie, które doceniają człowieka, ale one właśnie najczęściej są same, bo nie potrafią być modliszkami. to może ja pasuję do tej grupy :D:D:D:D

Gość Gdzie tu problem?
Cream, niestety masz rację. Nieraz te kobiety, które patrzą tylko na opakowanie lub na to, co im mężczyzna może dać, a nie, jakim jest człowiekiem i czy je kocha, najpierw lądują w patologicznch związkach, a potem (o ile uda im się w ogóle odważyć, albo raczej "mieć wolę" z nich wyjść) właśnie nagle dostrzegają, że nie o gonienie za ułudą chodził, tylko o prawdziwego, normalnego mężczyznę, który ma serce i je szanuje.

Cream - nie wiem, jakie kobiety lubią opisany przez Ciebie typ facetów, bo ja takiego nie cierpię i mam na ich alergię. ta jasne :D juz jest prawie poniedziałek bajka bedzie o 19 wtedy mi to napisz

Gość Gdzie tu problem?
100% "Są inne kobiety (i jest ich dość dużo), takie, które doceniają człowieka, ale one właśnie najczęściej są same, bo nie potrafią być modliszkami. to może ja pasuję do tej grupy". Pewnie tak. :-D I ani mi się waż zmieniać w to przebiegłe stworzenie! :-D :-D :-D

jesteś nieśmiały, delikatny, wrażliwy dlatego odrzucenie tak boli. wtedy jeszcze bardziej zamykasz się w sobie, normalna ludzka reakcja. ja chyba też tak mam, ale jestem młodsza od ciebie i jeszcze się nie poddałam tak jak ty :D może to właśnie mi dopisze szczęście :D

Gdzie tu problem? ..to niech kurwa myslą a nie najpierw sie wyszaleją z takimi cwaniaczkami a potem jak sie chce ustatkowac to szukają se normalnych

Darker jak to wszystkie?? nie znam cię ale aż mi się smutno zrobiło że facet tak myśli. to niesprawiedliwe.

Gość Gdzie tu problem?
**cream** "Cream - nie wiem, jakie kobiety lubią opisany przez Ciebie typ facetów, bo ja takiego nie cierpię i mam na ich alergię. ta jasne juz jest prawie poniedziałek bajka bedzie o 19 wtedy mi to napisz". Jakby to była bajka, to nie byłabym wciąż dziewicą, :-P bo już niejednemu poszukiwaczowi przygód łapki się do mnie kleiły. Tylko że ja od razu widzę, gdy ktoś próbuje bajerować i wysyłam takiego do diabła. Zdziwiłbyś się, jakie bajki faceci potrafią opowiadać, ich kreatywność potrafi zadziwić i spowodować nagłą śmierć ze śmiechu.

A mnie to niby sprawiedliwość wielka spotyka? a nie pomyślałeś że życie tak samo chujowo obchodzi się z innymi?? Nie jesteś sam i bardzo dobrze o tym wiesz.

Gdzie tu problem?? jesteś dziewicą?? Ile masz lat?? :D

nie, ale powinieneś mieć więcej zrozumienia. I ty jesteś tym miłym chłopaczkiem?? A tutaj jesteś okropny :P

Gość Gdzie tu problem?
**cream** "Gdzie tu problem? ..to niech k**wa myslą a nie najpierw sie wyszaleją z takimi cwaniaczkami a potem jak sie chce ustatkowac to szukają se normalnych". Pewnie, że tak by było najlepiej dla wszystkich, ale...im to powiedz. Niektórzy od początku mają pewne wartości, a inni muszą wiele w życiu przejść, żeby je dopiero "odkryć" i docenić, zobaczyć, ile są warte. Ci pierwsi dość często są sami, a Ci drudzy...po jakimś czasie na powrót zostają sami, bo wychodzą z tych toksycznych związków, albo do końca życia w nich tkwią, unieszczęśliwiając tą uległą postawą nie tylko siebie, ale i dzieci, które najpierw mają traumatyczne dzieciństwo, a potem same nie potrafią zbudować zdrowej relacji z drugim człowiekiem, bo w domu nikt im nie pokazał, jak ona powinna wyglądać. Smutne to, ale prawdziwe.

Gość Gdzie tu problem?
100% - 30.

ja panny z dzieckiem nigdy nie bede chciał miec :) takim mówie nie :) na stopie kolezenskej moge sie kolegowac ale nic więcej a co do całej reszty to jest wyrachowanie nic więcej

Darker a kto mówi że masz im dziekować?? Jak mnie ktoś olewa to się cieszę, wdać na mnie nie zasługiwał i nie doceniał, chociaż w środku inaczej się to odczuwa. Gdzie tu problem? a jak spotykasz się z facetem i on się o tym dowiaduje to nie ma obaw że będzie myślał że jesteś jakas dziwna?? Bo ja się tego boję?? Mamy trochę dziwne społeczeństwo i na takie osoby niektórzy patrzą jak na trędowatych.

Gość Gdzie tu problem?
100% - ja pamiętam tego lepszego Darkera, z dawniejszych czasów. Ale dziś Go coś najwyraźniej ugryzło i ma zły dzień. :-( Darker - no jeśli Ty do tych porażek, którymi się tak przejmujesz, zaliczasz nie tylko kobiety z okresu studiów, ale też dziewczynki z liceum, sa nawet z podstawówki, :- 0 :-D to...ja już nie mam więcej komentarzy, bo to po prostu niepoważne, co mówisz. P.S. A jak to wyglądąło w przedszkolu? ;-D Ocenę zaczynaj najlepiej od okresu po studiach, bo wtedy bardzo ludzie się zmieniają, wtedy patrzą na wszystko bardziej poważnie i myślą o przyszłości. Na studiach rozsądnie postępują tylko niektórzy, bo dla wielu to jeszcze okres szaleństwa i brania życia lekko. Cream - niestety wiele osób podchodzi do życia po prostu hedonistycznie, nie patrząc na to, że ranią tym po drodze nie tylko innych, ale też często samych siebie. Bo przecież potem jest wiele dramatów, zarówno dla kobiet, jak i dla mężczyzn.

ja sobie niczego nie wmawiam, wystarczy że wiem ile jestem warta. Nie jestem śmieciem którym byle facet będzie pomiatał. Nie jestem na niczyje zawołanie.