Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzalus

palec a wpadka?

Polecane posty

Gość dzalus

witam wszystkich i bardzo prosze o odpowiedz,z gory dziekuje tym ktorzy mnie wysmieja. :] ale najwidoczniej nie mieli takiego stresu i nie naczytali sie tyle o tym... a wiec... hmm nie bede pytac czy jest mozliwe zajscie w ciaze przez palec... bo sa rozne odpowiedzi na ten temat :] (palec z plynem,nie sperma i nie maczany w nim tylko ewentualnie penis zostal dotkniety w celu poprawiania) ale czy mozna byc w 2 miesiacu ciazy (od sierpnia) jesli jedynym kontaktem moich narzadw rozrodczych byl palce Mojego chlopaka (jak juz napisalam w sierpniu)? w sierpniu i we wrzesniu okrs wystapil (bez opoznien) od 4 dni glowa boli mnie caly czas srodki przeciwbolowe nie pomagaja tak samo jes z zoladkiem (nie wymioty-tylko bol zoladka) i czasami czuje sie slabo,ale to moze byc objawem niskiego cisnienia,ktore mam zawsze. czy jest mozliwe,ze jestem w ciazy? z gory dziekuje za odpowiedzi...

Gość deels
zadziwiają mnie takie pytania. Weź kobito 10 zł, idz do apteki, kup test ciążowy, po 3 minutach będziesz wiedzieć. Nie pojmuję takich dylematów.

Gość KRYJGDTMHYKU
co za idiotyzm NIE NIE JESTES W CIAZY NIE MA TAKIJE OPCJI!!!!!!!!!!!!1

Gość dasadas
hmm skoro jesteś w ciąży to czemu bierzesz środki na ból głowy? Chcesz uszkodzić dziecko?

Gość dzalus
nie pisalam,ze jestem w ciazy,tylko czy to mozliwe... a to roznica :)

Gość dzalus
"komiczne mysle, że niedługo Twoj budżet powiekszy sie o becikowe" zawsze piszesz to samo... ?

Gość --------- ----------
hehehehe rewelacyjny opis: palec z plynem,nie sperma i nie maczany w nim tylko ewentualnie penis zostal dotkniety w celu poprawiania...

Gość dzalus
hmm a jest jakis szczegoly wiek,ktory trzeba miec by uprawiac sex? ja myslalam,ze trzebabyc na to gotowym,a ewentualne "wpadki" zawsze moga byc mozliwe...

Gość wioletajne
w ciazy napewno nie jestes,nie martw sie:) zgadzam sie z dzalus, pieknoimienna jest jakis wiek,ktory trzeba osiagnac by dorosnac,bo najwidoczniej jestes ekspertem do wieku?

Gość uuuuuuuu ludzie cos slabo
sie wypowiadaliście nawet nie pojechalście zbytnio po niej :PP moim zdaniem jeśli miałaś normalnie 2 okresy to nie jesteś w ciąży :) choć wiem,że to tego nie tłumaczy i idzie zajść w ciążę przez palec,ale pomyśl,że plemniki podczas wytrysku są wypychane z siłą i muszą przetrwać wiele czynników aby zapłodnić jajeczko :) nie martw się wszystko ok :) ale jeśli chcesz to zrób sobie test... choć wątpię byś musiała go robić!! mylę sie?

Gość a ja ci radze
idz zrob test i bedziesz pewna wszystkiego 2 miesiace to juz test sie nie moze pomylic a to tylko jak wczesniej napisali 10 zl wiec nic na tym nie stracisz a sen z powiek ci spadnie

Gość jaaa .........................
matko ale ty masz problemy!!!!!!!!! inni staraja sie latami zajasc w ciaze i nie potrafia a ty myslisz,ze plemniki to co??????????? super extra robokopy co wszytsko przetrwaja,no chyba,ze to sa plemy od twojego faceta robokopa......... pomysl,zanim cos napiszesz..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gfhnbnyjmhgmyjufumhb
zgadzam sie,ale niekorzy nie maja co robic to wymyslaja sobie problemy.......... :/ szkoda mi takich ludzi.... dziewczyno nie jestes w ciazy!!

Gość byly przypadki
choc byly takie przypadki,ze dziewczyna zaszla w ciaze przez palec, hmm tylko co ona wtedy powiedziala dziecku? kochanie nie przyniosl cie bociek w kapuscie tez nie byles, tata cie palcem zrobil? biedne dziecko

Gość fngdhkjuyolilop9790o5
bole zoladka moga oznaczac chorobe np grype zoladkowa... a bole glowy zmiany cisnienia i pogody dziewczyno nic Ci nie jest :) a napewno nie jestes w ciazy

Gość zalamany/
ja bym sie zalamal gdybym cos takiego uslyszal... jacie takich rodzicow miec :/ a ta laska co pisala ten post to chyba z 14 lat miala??

Gość dzalus
dzieki,ze mnie pojechaliscie, a nie o to mi chodzilo... :( zawsze mozna liczyc na blizniego :/

Gość dzalus
a lat mam prawie 21 i jestem douczona,a czasami niektorych rzeczy mam prawo nie wiedziec.....

Gość dzalus
prosze czy ktos mi odpowie,czy moje obawy sa uzasadnione? czy to az tak duzo?

Gość odp.
nie masz sie czym martwic :) dobranoc :P

Gość co zaa kretynkaaa
Dziewczyno Ty masz 21 lat i takie pytania zadajesz ??? To jasne, że nie jesteś w ciązy, widać słabo jesteś "douczona" jak to nazwałaś. Ja mam 19 lat i wiem bardzo wiele na temat różnych form antykoncepcji itp. i śmieszą mnie takie pytania :D Jeśli Ty masz watpliwości czy nie jesteś w ciązy bo Cię chłopak dotknął palcem i przez 2 miesiące miałas normalny okres to SORRY ale jak już ktos pisał widocznie nie dorosłać do seksu :o poza tym wbrew pozorom nie tak łatwo o zapłodnienie... a w płynie preejakulacyjnym owszem znajdują sie plemniki, ale w większości sa one upośledzone ruchowo lub martwe a więc niezdolne raczej do zapłodnienia. A nawet jeśli dostałyby się do pochwy to częśc plemników ginie w drodze do jajowodu a więc szanse sa znikome. Jeżeli masz wątpliwości zrób test poprostu !