Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona000

summamed 500 na trądzik

Polecane posty

Gość zniesmaczona000

czy ktoś brał? ponoc to nowy lek zawiera tylko 6 tabletek i bierze sie go 3 dni pod rzad a pozniej te 3 tabl. ktore zostaja w opakowaniu bierze sie przez 1x w tyg przez 3 tyg hmm.. kosztuja ok 55zł ???? ponoc rewelacyjnie spisuje sie w zmianach trądzikowych?

Skonsultuj jeszcze z innym dermatologiem!!!Summamed to k o b y l a s t y antybiotyk,ktory natychmiast wyniszcza Twoją naturalną ochronną florę bakteryjną.Przy trądziku stosuje się lekkie antybiotyki,ktore na dluzej musza pozostac w warstwach skóry i tylko skóry,są to Tetrazole a takze Metronidazol,fakt ze leczenie trwa ok 3 m-cy,ale pamiętaj,ze zmiany w skórze spowodowane zaburzeniami głównie hormonalnymi,nie mozna wyleczyc w tak szybkim czasie i nawet jezeli ten lek pomógłby Ci natychmiast to wierz mi na bardzo krótko.Pozdrawiam.

Gość zniesmaczona000
ok ja rozumiem, ale ja używałam już naprawdę tonę rzeczy, masci, kremy, tabletki, zioła i nic nie pomagało! także Pani dermatolog zdecydowala sie zeby przepisac summamed, aczkolwiek musze powiedziec ze tych preparatow wymienianych przez ciebie nie uzywałam! ale mam dosyc już walki z tym dlatego zdecydowalam sie na to;/

Gość zniesmaczona000
upppppppp

Gość zniesmaczona000
up

Gość wnnnnnet
to nie jest nowy lek jest na rynku juz kilka lat normalny antybiotyk o przedłuzonym działaniu

Gość wnnnnnet
"droga do zdrowia" autor Michał Tombak załatw sobie te ksiazke i pozbedziesz sie problemu

Gość pierwsze słyszę
Summamed na trądzik??? Wątpię, żeby pomogło, ja bym poszła do innego dermatologa, a przede wszystkim zrób badania hormonalne! Summamed jest obecny na rynku przynajmniej od 20 lat, a może i wcześniej, nie wiem, ja dopiero od 20 lat pracuję w aptece.

Gość zniesmaczona000
badania hormonalne zrobiłam ... a TY chyba nigdy ulotki z sumamedu nie czytałas skoro piszesz ze to nie jest na trądzik.. moze zrobilma błąd w tytule ten sumamed ktory mam ja pisze sie przez jedno "m" pzdr.

Gość zniesmaczona000
sumamed tabletki powlekane 500mg azithromycinum

Gość psycha 56
Czuję jednak,ze ten antybiotyk jeśli podziała to na krótko.Spróbuj jeszcze mikstury domowego sposobu:mala cebula starta,saszetka glinki zielonej,wymieszac do konsystencji papki,nalozyc na twarz uprzednio oczyszczoną z makijażu>Zalecane okulary do pływania przy samodzielym nakladaniu a jezeli ktos pomoze,to dobrze zasloniete oczy płatkami kosmetycznymi.Po 20 min zmyc letnią przegotowaną wodą i przetrzec twarz npjogurtem lub maslankąch 2x w tygodniu,od pewnych młodych osób dowiedziałam się,ze to rewelacja!!