Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kittiiioo00

Psycholog- Szczecin

Polecane posty

Gość kittiiioo00

Witam! Bardzo potrzebuję Waszej pomocy, Może ktoś z Was zna dobrego, godnego polecenia i porządnego psychologa ze Szczecina?? Z góry bardzo dziękuję

Gość fdsfdsf
Nie ma porządnych psychologow---to wszyscy jacys pajace udaajacy ze we wszystkim potrafia pomoc ,rozwiazac kazdy problem :(

Gość kittiiioo00
wierze , że jednak część z tych ludzi jest uczciwa, dlatego pytam dalej , pomóżcie:)

Gość fdsfdsf
A o co chodzi -jaki problem????

Gość kittiiioo00
Dużo problemów nazbierało się w bardzo krótkim czasie w moim życiu z którymi sama sobie nie potrafię poradzić, a chce trafić w ręce kogoś najlepszego w swojej branży, stąd ten temat

Gość fdsfdsf
Czemu nie napiszesz przeciez pewnie taki problem jak tyy oprocz ciebie ma tysiace ludzi

Gość fdsfdsf
Ale chcesz isc na prywatne wizyty--taka wizyta kosztuje okolo 100 zl

Gość 25 godzina
Forum Ci nie pomoże, najwyżej zdołuje & dokopie. Poszukaj psychologów godnych zaufania na forum o depresji na gazeta.pl. powodzenia

Gość kittiiioo00
Zapewne tak, ale nie ma uniwersalnej metody radzenia sobie w tych samych sytuacjach u różnych ludzi , więc nie wystarczy żebym napisała tutaj co mnie boli

prywatny to najczęściej jedeyne wyjście, inaczej na wizyte trzeba czekać wieki

Gość fdsfdsf
Moim zdaniem lepiej jak sie ma taka mozliwosc to porozmawiac z rodzina chlopakiem itd

Gość kittiiioo00
25 godzina, dziękuję bardzo właśnie weszłam na tą stronę i już czytam, dziękuję.

Gość gość
Bardzo jestem zadowolona z terapii psychodynamicznej jaką dla mnie prowadzi pani Pola Szarwiło - Węgielska . Sama jestem psychologiem z zawodu i taka terapia była mi potrzebna, żeby lepiej zrozumieć siebie, odkryć pewne mechanizmy, żeby móc później lepiej pomagać innym. Warto zajrzeć na FB pani Poli – facebook.com/psychoterapiaWSzczecinie. Można zadawać pytania, ogólnie więcej dowiedzieć się na temat sposobu prowadzenia terapii, czyli jak to wygląda w praktyce.