Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerażona....

* * * WIDZIAŁAM YETI * * *

Polecane posty

Gość Przerażona....

Opiszę Wam swoją historię.Rok temu byłam z przyjaciółmi i chłopakiem w górach.Wybraliśmy się na wycieczkę,zgubiliśmy się...Nie było zasięgu.Po drodze spotkaliśmy jakiś ludzi ,powiedzieli nam gdzie mamy się kierować żeby trafić do schroniska.Szliśmy tak,nad nami były skały.Nagle spojrzałam w górę i zobaczyłam coś podobnego do małpy.Wystraszyłam się,powiedziałam o tym chłopakowi swojemu.On stwierdził że mi się przewidziało. Poszliśmy dalej.Ja z moim chłopakiem pierwsza a reszta za nami.Okazało sie że ich zgubiliśmy.I nagle usłyszeliśmy jakiś szelest.Powiedziałam do Michała(mojego chłopaka) żebyśmy się schowali gdzieś.Przed nami rosła taka duża choinka.Weszliśmy pod nią.I nagle to coś przeszło obok nas...i zaczeło...wąchać.Potem odeszło... Trafiliśmy szczęśliwie do schroniska.Moji przyjaciele też się odnaleźli,mówili że nic nie widzieli...Tylko ja z moim chłopakiem wierzymy w to że widzieliśmy Yeti. Następnego dnia w recepcji w hotelu jakaś Pani mówiła że zgineło dwóch turystów. W gazecie były zdjęcia tych osób które nam pokazywały drogę ,którą trafimy do schroniska.Jestem pewna że to stworzenie im coś zrobiło.Nikt nam nie chce wierzyć... Więcej nie pojadę w góry :(

Gość Przerażona....
nikt mi w to nie wierzy,nie dziwię się ,bo brzmi to nierealnie ,ale naprawde tak było...