Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudzizna

dziewczyna AFRYKAŃCZYKA

Polecane posty

Gość moje kolezanka jest
a afrykanczykiem i omotal ja na maksa, do tego wyznawca islamu:o pewnoe czeka ja lok Heidi Klum, ktore tez myslala, ze spotkala ksiecia z bajki:o:o:o

Gość moje kolezanka jest
pewnie skonczy jak Heidi Klum*

Gość gość
jestem z kamerunczykiem 12 lat. jest mily, bardzo uprzejmy .Bardzo zadbany.Dzieci glownie wychowuje ja gdyz maz duzo pracuje.Ogolnie nie zaluje decyzji.Jestem z nim szczesliwa,ale sa momenty ,gdy widze w nim pol dzika osobe ,ktora ma problemy z dostosowaniem sie do europejskich standardow.No coz nikt nie jest perfektcyjny.

Gość czarny Adonis
ja mieć dużego i nie być chory i chcieć polka!

Ja także jestem od niedawna w takim związku i czułam się odosobniona, ale poznałam Jego znajomych i ich białe, polskie dziewczyny! :) Faktycznie, różnimy się. Ale ja jestem otwarta na świat, więc gdy dzieje się coś, co mnie zaskakuje z Jego strony po prostu siadamy i o tym rozmawiamy. On mi opowiada jak to jest u Niego w kraju, a ja jak jest tutaj, w Polsce. Nie martw się, nawet nie wiesz ile jest takich par! :)

Widzę, że już 2 lata temu dodałaś temat. Jeśli jeszcze tu zaglądasz, napisz co i jak! :)

Gość gośćstan
jestem 62 letnim tesciem kamerunczyka,z ktorym moja coreka ma 2 dzieci.Te dzieci to jedyna moja radosc,wszystko pozostale w tym zwiazku to rozpacz i tragedia.Ten czarny s*******n bil swoja zone,pierworodnego syna doprowadzil do takiej depresji,ze dziecko na dzwiek jego glosu chowalo sie w lozku,w nocy mialo koszmary i nie szlo go uspokoic.Moja corke kamerunczyk poznal o omamil w Niemczech,tam zaszla w ciaze,jednak rodzila w Polsce,gdyz jemu w niemczech palil sie grunt pod nogami.Po 7 miesiacach od porodu kaza;l zonie pojechac do u.k.,tam pracowa;a i 4 lata utrzymywala jego pobyt w warszawie,gdy w koncu do.Ziecstal pozwolenie na wyjazd do u.k. tam corka urodzila drugie dziecko.O tym mozna by napisac ksiazke,w kazdym razie po 5 tygodniach od otrzymania brytyjskiego paszportu powiedziaj jej ze odchodzi.Nadmieniam,ze cztery lata temu z zona przyjechalismy do corki w odwiedziny i jestesmy do tej pory,aby zapewnbic bezpieczenstwo jej i dzieciom.ziec wszystkie zarobione pieniadze przeznacza na zakup deficytowych w afryce towarow i wysyla kontenery droga morska do swojej czrnej rodziny.

Gość gość
W pelni sie zgadzam z opiniami powyzej. 5 lat temu bylam w krotkim zwiazku z kamerunczykiem, wsiaklam w towarzystwo warszawskich afrykanczykow i ich kobiet. przez pierwsze 5 miesiecy bylo okej, myslalam ze to najlepszy czlowiek na swiecie; potem zaczelo sie psuc, bo ja nie chcialam slubu ani dzieci, wiec on zaczal tracic zainteresowanie mna, oklamywal, znikal, nie odbieral telefonow. czasami mielismy rozne opinie na jakies tematy - wtedy on sie przestawal do mnie oddzywac - potrafil milczec przez pare dni, nie przytulac mnie, izolowac sie (DZIEWCZYNY - TO JEST PRZEMOC FIZYCZNA). gdy bylismy juz prawie rok razem, wyjechal za granice szukac pracy w innym klubie sportowym na pare dni - bilet kupilam mu ja, rowniez pare nowych szmatek zeby wygladal reprezentacyjnie. poniewaz nie jestem ciemna, to po powrocie szybko rozkminilam ze nie pojechal na testy do klubu, a do innej, zagranicznej kochanicy, poniewaz ja w obecnym okresie nie dalam mu sie mamic az tak bardzo jak na poczatku naszej znajomosci, a dziewczyna za granica pewnie i owszem. pare dni, czy tygodni pozniej odkrylam ze w polsce tez mial kochanice na boku - pewnie i niejedna. trudno bylo to wszystko przelknac (duma i ego :-)) ale odzyskalam pieniadze, pogonilam dziada (nie obylo sie bez interwencji policji), odzyskalam wiare w siebie, jestem dzis w kompletnie innym, duzo lepszym miejscu w zyciu. mam wspanialego partnera i wiem ze nigdy nie zaufam osobie czarnoskorej. jesli chodzi o jego losy, to wiem ze dziewczyna z ktora mnie zdradzal jest teraz jego zona, maja dziecko, a on ja zdradza (zdradzal jeszcze zanim zostali mezem i zona). kochanica z zagranicy z kolei, napisala do mnie pare lat po calym zajsciu - w mejlu opowiedziala mi swoja historie, jakze podobna do wszystkich tych historii tutaj na forum. jestem bardzo wdzieczna samej sobie ze mialam sile zeby odrzucic to wszystko i w pore sie uratowac. do dzis nie wiem jak to sie stalo ze dalam sie wpedzic w taka czarna dziure, jaka byl zwiazek z tym kolesiem ale rowniez bujanie ('kumplowanie sie') z afrykanskim towarzystwem w wawie. dzis wiem ze afrykanczycy, arabowie (ogolnie mezczyzni pochodzacy z kultur gdzie panuje silny patriarchat, ale to taki 100 razy silniejszy niz w polsce), maja specjalny system lowienia ofiar (tzn kandydatek na zony) - szukaja dziewczyn slabych, zakompleksionych, szukajacych atencji; dziewczyn z rozbitych domow, dziewczyn z patologii takich jak rodziny w ktorych byla przemoc psychiczna lub fizyczna, molestowania, alkoholizm. moje obserwacje sa czysto empiryczne, ale jesli zapytacie psychologow to oni potwierdza ze moje obserwacje maja sens - osoby ktorym zalezy na zdobyciu paszportu, czy wizy, beda szukac slabych dziewczyn, ktore latwo bedzie zmanipulowac - bo takim dziewczynom bardzo trudno jest podjac decyzje o rozstaniu z mezem, czy nawet o odejsciu od narzeczonego. na pewno bylo to cenne doswiadczenie, dzieki ktoremu lepiej poznalam sama siebie. dziewczyny, nie wchodzcie w to. oni zeruja na tym ze polscy faceci sa c*****i, ze nie sypia komplementami na prawo i lewo i wciaz tylko oczekuja od polskich kobiet zeby byly piekne, szczuple, zaradne, madre, z dobra praca i niewiadomo czym jeszcze. w efekcie polki sa zakompleksione a potem tacy szyderczy maczo to wykorzystuja. zycze wam zebyscie znalazly prawdziwa milosc.

Gość gość
Bialy z czarnym nie powinni sie wiazac bo to nie naturalne

Gość gość
gość dziś Tak zwal wasze lecenie na debili ktorzy was rania na Polskich mezczyzn.

Gość gość
Tragiczne historie, a Polki nadal lecą na te czarne g****o!

Gość gość
Żal czytać tych wypowiedzi. Niby Polska jest w Europie ale standard myślenia daleko, daleko. Nie dziwię się opiniom na temat Polski na zachodzie, od białych Europejczyków. Proponuje jakby ktoś chciał rzeczywiście mieć własny rozum, a nie powtarzać jak papuga komentarza zakompleksiowych ludzi, pojechać do któregoś z krajów Afryki (oczywiście kraj w którym nie ma wojny) ,zobaczyć, porozmawiać z ludźm i samemu się przekonać jaka jest prawda. ( oczywiście nie każdego na to stać, wbrew temu co się sądzi na wyprawy do Afryki trzeba mieć pokaźny portfel. Jeśli ktoś nie wierzy proponuję sprawdzić chociażby ceny biletów na samoloty) Ludzie są różni, nie chodzi o kolor skóry lecz zachowanie,wychowanie. Z czarnym można stworzyć stały związek, tak samo jak z białym. Trzeba się tylko umieć ze sobą dogadać. Związek z czarnym jest na pewno inny. Dlatego że jest to inna kultura inne wychowanie, to jest tak samo jak związek z Francuzem,niemcem, ale można mieć kochający się związek, pelen szacunku. Przykre sa stwierdzenia ze tylko gruba, brzydka polka może być z czarnym. Prawda jest inna, ludzie spójrzcie na ulice, jakie czarni mają dziewczyny, to ze polka zaczyna się spotykać z czarnym nie brzydkie przez to, haha Nie rozumiem co komu przeszkadza z kim kto jest. To jest wybór dziewczyny,chłopaka. Niech każdy żyje sobie jak chce.

Gość Dziewczyna afrykańczyka
Wątek trochę stary, ale ja jestem w związku z afrykanczykiem, przyjechał do Polski na studia i do pracy, chętnie uczy się polskiego i poznaje naszą kulture, poznaliśmy się parę miesięcy temu, kiedy po prostu zagadał do mnie w autobusie, później zaprosił na spacer, do kina itd... do teraz nie zauważyłam większych różnic między nami... Kwestia wiary to również nie jest problem, co ciekawe zarówno moi rodzice jak i jego akceptują nasz związek w całości ;) moi rodzice bardzo polubili mojego chłopaka i z wzajemnością oczywiście. Niestety wiele razy spotykam się z niepochlebnymi komentarzami na ulicy, ale teraz nie zwracam na to uwagi. Pozdrawiam wszystkie kobietki które są szczęśliwe jak ja w takim związku!! :***

Gość goki
kiedyś wynająłem w wawie mieszkanie po murzynach, na szafie znalazłem fotki z murzyńskich imprez z białymi kobietami, wszystkie to były białe otyłe brzydkie kobiety *kiedyś w tramwaju widziałem białą kobietę z małym murzyńskim dzieckiem, była skromnie ubrana, wręcz ubogo, dziecko też, jak zauważyłem że będzie wysiadała to przeszedłem na drugi koniec tramwaju

Gość gość
@ goki Czekam na puente tej histori. Przeszedles na drugi koniec, bo ?