Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zastanawia mnie jedno...

Czy ona mnie zdradzi?

Polecane posty

Mam 28 lat, kilka partnerek za sobą. Moja dziewczyna z która jestem od roku 19. Dla niej jestem pierwszym partnerem seksualnym. Tylko czy tak będzie? Chcę z nią być ale boję się, że kiedyś może chcieć spróbować z innym. Są tu może faceci którzy związali się z taką dziewczyną i zostali zdradzeni? Albo kobiety które są z takimi facetami a i tak są im wierne? Ją bardzo męczą moje podejrzenia, ja mam wątpliwości mimo iż jej ufam. To bardzo spokojna i nieśmiała dziewczyna i szczerze wątpię by mogła kiedyś mnie zdradzić... ale...

Gość pomarancz this time
Sam sobie poskakałeś z kwiatka na kwiatek, a jej bronisz? Takiego starego pryka wzięła.... jak ma 19 lat to jeszcze siano w głowie, i jeszcze jej się 10 razy zmieni, więc czym się przejmujesz.

Tyle, że ja bardzo poważnie myślę o tym związku. Ona nie jest jakąś rozpieszczoną gówniarą. TO bardzo ułożona i rozsądna dziewczyna. Mamy identyczne podejście do życia, dzieci, ślubu. Nic tylko się oświadczyć.. Ale dość już słyszałem o zdradach, bo kobieta chce zobaczyć jak to jest z innym...