Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anuzka

Poul Mckenna polecam najbardziej ze wszystkiego

Polecane posty

Gość Anuzka
Sluchajcie, wiecie ze praktycznie wszystkie problemy z tym jak sie o sobie mysli i jak sie wyglada leza w psychice czlowieka, ta ksiazka jest genialna bo pokazuje jak na siebie patrzec, nie robi sie wyrzeczen a czlowiek jest szczesliwy i powoli sie zmienia, a co najwazniejsze oddzialywuje to wszystkie dziedziny zycia, waga spada, problemy sie rozwiazuja

Gość Anuzka
ksiazka nazywa sie ,,Mozesz schudnac,, jest naprawde warta tego by ja miec, to tylko okolo 30 zloty(do kupienia w Empiku lub mozna ja tam zamowic) a tak wiele moze zdzialac, przedtem mialam problemy z bulimia i powoli wpadalam rowniez w anoreksje a tu prosze rozwiazaly sie moje problemy zrozumialam o co tak naprawde chodzi, i jestem zadowolona

Wieksozśc problemów leży w psychice. CO nie znaczy że wystarczy przecyztać jedna ksiązkę by się zmienić. Trzeba nad sobą pracować. Rady zawarte w ksiązkach są cenne i się sprawdzają pod warunkiem, zepo przecyztaniu ksiązki nie odłoży się jej na pólke, zapominając o wszystkim co tam było.

Gość Anuzka
Tak dokladnie ta ksiazka moze naprawde pomoc a nie tylko udziela wskazowek. Wiecie dolaczona jest do niej plyta, okolo 20 minutowa. Powinno sie jej sluchac 2 razy dziennie. Ona jest taka mini hipnoza. Nalezy sie rozluznic, najlepiej polozyc i zamknac oczy, i wykonywac poleceniajakie sie uslyszy. Te polecenia to np. liczenie od 300 w dol. To ma super dzialanie dlatego, ze w ten sposob usypia sie tak jakby swiadomosc by podswiadomosc mogla wylapac sendo. Ta plyta nazywa sie: pozytywne oprogramowanie umyslu. I tak rzeczywiscie jest. W sumie to dokladnie nie wiem co jest na tej plycie bo jak tego slucham to praktycznie zawsze usypiam, ale to jest dobrze, wazne ze mozg slyszy co powinien. Naprawde polecam Wam ja. Ja bym ja wyroznila sposrod wszystkich ksiazek o dietach i poradniki. W dodatku ona do niczego nie zobowiazuje, nawet w sumie to nie trzevba jej czytac wystarczy sluchac plyty.

Gość Casatte
Od kilku lat jest na polskim rynku cos podobnego i rodzimego- "Mistrzostwo ciala" Ewy Foley. Jest to autohipnoza wspomagajaca odchudzanie. Swietne, cieple i bardzo profesjonalne nagranie. To jedna z najlepszych plyt do hipnozy z jaka sie do tej pory zetknelam (a temat hipnozy i pracy z podswiadomoscia nie jest mi obcy). Sama ja mam od prawie dwoch lat i pozbylam sie (w polaczeniu z dieta) 15 kg. Kosztuje jakies 30 zl. Serdecznie polecam

Gość Anuzka
Fajnie bede chciala sie w to tez zaopatrzyc. Jeszcze chcialam cos dopisac o tej ksiazce Mc Kenna, mianowicie ona jest bardzo dobra poniewaz uczy jak wsluchac sie we wlasne cialo, by rozpoznac jego rzeczywiste potrzeby. NIczego nie ma w niej nakazanego ani zakazanego,(prakrycznie nia ma zadnej wzmianki jedz to a nie jedz tego, ona tylko pokazuje jak nalezy jesc, odzywiac wlasne cialo) mozna robic to na co ma sie ochote. To jest naprawde swietne uczucie byc wreszcie w zgodzie ze soba, nic nie brakuje relacje z bliskimi sie polepszaja jest sie bardziej zadowolonym i szczesliwym. Pozdrawiam

Gość Anuzka
Sluchajcie mam juz to o czym cassate mowila, no i rzeczywiscie jest to bardzo podobne. FAjnie jest przeprowadzona ta mini hipnoza, czuje sie po niej swiezo, ze tak to nazwe. Polecam rowniez

Gość ncxddsmkckmsdksdkds
Anuzka a ta Twoja ksiazka pomogla Ci schudnac? a ta minohipnoza z niej to co daje?

Gość Anuzka
Ja generalnie nie potrzebowalam za bardzo schudnac bo wage mialam odpowiednia (niestety w zly sposob sobie ja zapewnialam bulimia itp.) Wiecie kilogram 2 do gory i robienie wszystkiego by schudnac potem znowu + kilo, 2 i bledne kolo... ta ksiazka i ta plyta pozwolily mi sie z tego uwolnic, jestem pewna ze gdybym chciala bardziej schudnac to zrobilabym to bez problemu. Tylko ja akurat nie potrzebuje. To naprawde ulatwilo mi zycie, wiele osob w to nie wierzy, bo ten sposob wydaje sie bardzo latwy. Ale tak jest na prawde, rzeczywiscie po kilku dniach albo nawet od razu bedziecie zdziwione ze nie macie na to lub na to ochoty i niebedziecie sobie nawet w stanie same wytlumaczyc dlaczego tak jest.W tej ksiazce jest opisanych duzo sytuacji gdzie ludzie chudli, ale gdzie tego nie ma. :). To jest po prostu inna metoda i maysle ze warta by ja wyprobowac.