Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ałć

Chwila dla siebie

Polecane posty

Małolata śpi, a ja mam czas dla siebie i tak długo siedzę, bo planuję obejrzeć Silent Hill, a jest po 23 :-o

a moja nie śpi. zdjela skarpetki i biega po pokoju i śpiewa :D:D:D zaraz ja wrzucam do wanny a poxniej tatuś ja uklada do spanka :P:D na szczescie mlody spi :D

to przynajmniej dobrze, że młodego masz z głowy ;) Chociaż tak z perspektywy czasu jestem zdania, że gorzej się usypia te odrobinę starsze dzieciaki. Pora spania, a one wtedy najwięcej śpiewają, tańczą, gadają i buszują po domu.

ja sie dobrze usypia wklądam do łóżeczka z butelką mleka i najpierw jest picie mleka potem bytelka laduje na srodku pokoju i mania "tuli" misie wkoncu zasypia :D narazie dostala jakiegoś swirka... sama z siebie sie śmieje :D:D i mówi ze jest "sysunia" :D:D:D

ucałuj ją od ciotek forumowych 😘 :) takie wariacje dzieciaków są przesłodkie. Moja też coraz częściej dostaje świra przy usypianiu, a jak już sprawnie zacznie chodzić, to się będzie działo.

a moja 2 spi chyba w brzuszko bo wreszcie przestal mnie bolec i moze uda mi sie do tego horroru dotrwac bo diennie jestem taka zmeczona tymi ciaglymi nudnosciami ze lece o 20 spac, a dzis wyskoczylam czesniej ze szkoly, zrobilam peeling calego ciala wybalsamowalam sie zakrecilam wlosy i siedze i mysle jak to bedzie jak sie urodza

spodziewasz się bliźniąt? :) Ja muszę wytrwać, bo kocham grę pod tym samym tytułem, przeszłam wszystkie części i nie obejrzenie filmu, to grzech. Chociaż zawsze jak zakładam sobie z góry, że coś obejrzę, to 20 minut przed filmem zasypiam :-o

wiecie co? zaraz sie posiekam ze smiechu z tej malpki ostatnio sie nauczyla i mowi na mnie "Pala" (tak moj ojciec na mine mówi) ale ja oduczam i mowie ciągle mama a nie Pala to teraz lazi i mnie wola "nie Pala" :D:D:D a aktualnie stoi pod lazienką w ktorej siedzi maz i krzyczy do niego "filip wylaź" :D:D:D:D:D ide ją myć bo juz rycze ze smiechu :D

Gość colombinka
oo to gadatliwa juz jest. moj jest 3,5 miesiaca mlodszy i jakos nie kwapi sie do skladnego gadania.

woo i jaka cisza. śpicie? ja juz ulozylam spać lalule i koncze gotowac obiadek na jutro bo jutro moze byc róznie :D

Gość kasia2020
Ciszę macie to fajnie macie :) Moja mała -1 miesiąc- jeszcze nie śpi!! Ale leży w łóżeczku wykąpana. Zaraz - za 10 minut pora na karmienie i myślę, że cała nocka jak zawsze będzie przespana :)

Moi chłopcy tez juz śpią:) Ten młodszy to zaraz się będzie budził na jedzoko... A ja chwile dla siebie spędze przed komputerem...

Gość kasia2020
Szybko poszło. Już po karmieniu :) Mała już leży do zasypiania. Myliłam się z tymi 10 minutami, od razu jak to napisalam, to zaczęła płakać. Ja idę się już wykąpać - właściwie prysznic, bo nic więcej mi się nie chce, wskakuję w piżamkę i spać idę , bo padam na pysk :) Dobranoc Wam :)