Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregor91

czy moja dziewczyna jest dziwka ???

Polecane posty

Gość gregor91

Mam taki problem, zawsze kiedy umawiam sie na randke z moja dziewczyna ta przychodzi ubrana bardzo sexownie. Mam tu na mysli spodniczke mini i kozaczki na szpileczkach. Co mam o tym myslec ???

Gość dziewczyna po
prostu chce sie tobie podobac... :O

Gość gregor91
hmmmm, ale ja tu mam na mysli naprawde sexowny ubior bo ta spodniczka jest bardzo krotka, a te kozaczki sa takie wysoki za kolano na metalowych obcasach, zrozomcie mnie :(

Gość sdhio
a przeszkadza ci to? skoro to twoja dziewczyna to ubiera sie tak dla ciebie.. ile ma lat? i czy chodzi ubrana w ten sposob codziennie :P

Gość magiczna mikstura
bleeee czy kurestwo to nie do konca ubior, choc czesto taki stroj sie oczywiscie kojarzy i zwieksza prawdopodobienstwo ze jest latwa. natomiast prawie pewne jest że bije od niej tandeta i kiczem :o jeszcze pewnie solara co?

Gość gregor91
mamy po 17 lat, a na codznien nie ubiera sie az tak wyzywajaco, ale np makijaz ma bardzo wyrazisty zawsze...

Gość magiczna mikstura
17 lat? to powinna rozowy golf i jeansy nosic:P pewnie wyglada na co najmniej 23

Gość sdhio
w tym wieku dziewczyny dosc czesto przesadzaja z makijazem, jesli tobie sie to nie podoba to zwroc jej delikatnie uwage zeby to troche ograniczyla. no i skoro nie na codzien sie tak ubiera to luzz, dziwka by byla gdyby siebzykala po katach z innymi. pozdro

Gość magiczna mikstura
moze od razu jej tak bezposrednio nie zwracaj uwagi z tym make-upem, ale wypatzr jakas laske z podbnoa iloscia tapety i powiedz ze taka maska ci sie nie podoba, moze zrouzmie aluzje. jak nie, to powiedz ze ma taka ladna twazr, ze szkoda ze zakrywa makijazem :P

Gość gregor91
ok, a co z tymi kozakami ???

faktycznie dziewczyna przesadza:P ale nie musi byc od razu dziwka:O moze tylko ma taki dziwny styl ubierania, dorosnie to jej sie zmieni:) ja w jej wieku chodzilam w galanach:O:O:O to byl dopiero odjazd......upal....sukieneczka na ramiaczkach i obowiazkowo glany:D:D a teraz nawet na takie buty nie spojrze, wole szpilki:classic_cool:

Gość gregor91
ale co ja mam robic ???

Gość magiczna mikstura
no wiesz z tym wiekiem to roznie bywa, moja siora jak byla mlodsza ubierala sie bardzo skromnie a wieku 25 lat jej odbilo i sie ubiera JAK dziwka. co z kozakami? znow jakas aluzja? nie szytywno Ci, wygodnie? albo jakos zartem to zalatw;) albo kup jej inne buty w prezencie bedzie sie czula zobligowana chodzic na spotkania z toba w tych butach :D

Gość dsfdsf
No jak co masz robić, po prostu zwal gruchę jak tylko ją zobaczysz:D masakra po co zadzwac takie pytania, normalnie jej to powiedz, zapytaj czy nie mogłaby ubierać sie trochę mniej wyzywająca jak na swój wiek, szczerość i mówienie wprost to podstawa!

Gregor91, powinieneś myśleć że twoja dziewczyna jest sexy. I co do jej wyglądu, nic więcej.

Gość Sass
Teraz małolaty takie są!Dupsko na wierzchu 0,5 kilo tapety i dalej w drogę!Czy ONE nie prowokuje.....?????Na takich co wiecie...

Gość pablo125
mi sie to podoba ja mojej lasce sam takie ciuchy kupuje synku ty masz problemy ze soba jakies jak ci to przeszkadza pozdrawiam

Gość Borusiukowa
Tak z całą pewnością to dziwka

Gość gregor91
a co powinienem myslec jak kiedys po seksie powiedziala 'twowa sie zalerzy'. Pozniej powiedziala zezartowala ae ja nie wiem :(

Gość pablo125
tylko ze moją dziewczyną jest moja mama dlatego u nas na wsi nikogo nie dziwi ze chodze z nia na zakupy

Gość meeeelonikkkkkkkk
maaaahaha ty to masz problemy ;D a zapytaj cię czy obciągnie tobie i twoim kolegom jak się zgodzi znaczy ze dziwka a jak nie to znaczy ze popierdo****** jakaś ;D

Gość ja tez czasami
sie tak ubieram. Wysokie kozaczki ze skóry - szpilki, spódnica ale taka przed kolana dobrze dopasowana, i odpowiednia bluzka. Makijaż też mam mocny nawet w dzien, dla mnie to normalne poniewaz pracuje jako kelnerka. Ale wychodząc tak ubrana na impreze tez mam czasami mysli ze niektórzy myśla o mnie ze jestem dziffka, a ja po prostu jestem siebie pewna i lubie dobrze wyglądac. Poza tym mam 25 lat i męża :P Tak wiec puszczalstwo odpada na 100%. A i tak niektórzy myślą swoje. Więc jesli Twoja dziewczyna sie tylko tak ubiera, to ok. moze lubi taki styl. I oczywiscie Ty go akceptujesz albo i nie. Gorzej jak naprawde lubi ten sport.

a jak ubiera się na co dzień? Bo skoro to Twoja dziewczyna,to spotykacie się pewnie nie tylko na randkach?

Gość hooobsiiiq
kurwa , nie wierz kobietom, zdradza cie i jest dziwka jebana w dupe. to kurwa ktora sie puszcza

Gość kurde stary twoja kobieta
jest wieśniarą, no co tu duzo mówić...

Gość martynkoska 23
idzie taka odpindowana cała z bazarku w rajstopach z ogromnym klinem, w wyzywajacej bieliźnie za 9,90, spryskana perfumami marki carreforu- ehh takie życie niestety