Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerażona 1985

Jak wyglada krok po kroku odprawa z lotniska do samolotu. Co trzeba przejsc ?

Polecane posty

Gość Przerażona 1985

Czy móglby ktos napiac mi krok po kroku jak wyglada droga na lotnistku do samolotu. Lece do Paryza na lotnisko Bauvais i strasznie sie boje ze sie zgubie pojde nie tam gdzie trzeba. Jak to jest. Wiem ze najpierw idzie sie do takie kolejki gdzie jest odprawa i daje sie bilet a potem gdzie sie idzie? Tak samo sie oboje w drodze powrotnej z Payza do Warszawy, ze znajac slabo jezyk nie tafie tam gdzie trzeba. :)

Gość jak znasz
ang to dasz sobie rade, moj tata lecial do stanow a z angola znal tyko eurosport ;) pokazywal bilet obsludze lotniska a oni go kierowali, nic sie nie martw

Gość nic nie musisz wiedzic
tylko sie najpierw zglos do okienka z odprawa w twoim kierunku ( napisane) na karcie, ktora dostaniesz jest wszytko, a poza tym jak sie odprawisz to i tak samolot bez ciebie nie poleci, beda cie megafonami szukac po lotnisku. SPOKO.

Gość wrrrrrrrr
gehennnę!!!!!!!!!!!

ja w sobote lecialam do domku (hehe sponzilam sie na pierwszy samolo 8 min) do tej pory nie wybaczam sobie tego ale pozniej mialam 2 razy drozszy do aktowic i wrocilam:) idzisz oddac bagaz podreczny pokazujesz jakiej wielkosci amsz czasami kaza ci wsadzic do takiego koszyka czy sie zmiesci pozniej dajesz swoj bagarz i pokazujesz dowodzik:) oni wszytko powinni miec w systemie rpzynajmniej ja tak mialam dawalam dowidzik kobieta dawala mi bilecik pozniej patrzysz na bileciku co otsrzymasz w gdzie masz isc ja np mialam napisane\"123\" i tylko takie przejscie było :d wiec poszlam sobie z bagarzem podrecznym dalam go na tasme :)(jeszcze buty kazali mi sciagnac bo piszczaly) sprawdzili mi wszytko pozniej znowu pan sparwdzil mnie w okinku z dowodem i zbiletm i juz lazileam po sklepach i czeklam na samolt pozniej jak lecialam autobusu oderwano mi kawalek biletu jakis nr no i ostania kontorla w samolocie:D bedziesz widzila co ludzie robia :D zawsze ejst tak samo :)

Gość mysleeee
ze lecisz z Polski wiec luz, ja nie mialam tak dobrze gdy pierwszy raz w zyciu lecialam, po pierwszym razie to juz luz ps. tylko nie przekrocz limitu kg bo ja ostatnio o cale 2kg przekroczylam i musialam sie przepakowywac do podrecznej walizki, porazka co mozna wlozyc do walizki gdy limit to 15kg a sama walizka wazy 5kg -chyba tylko waciki:o

Gość mysleeee
ps. ja jade niedlugo do Paryza ale pociagiem:) jak podliczylam czas jaki strace na samolot i cala ta impreze to juz wole posiedziec 4.5 w pociagu i bez zamieszania, oraz ograniczenia z kg dojechac na miejsce

Gość Przerażona 1985
Powiedz mi a skad jedziesz pociagiem? ile on kosztuje i jak dlugo nim jedziesz?