Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie bylam

dlaczego POLSCY MEZCZYZNI kolo 40-tki wygladaja na 60-letnich starszych panow ?

Polecane posty

Gość ja nie bylam

Oczywiscie nie dotyczy to kazdego pana i bardzo przepraszam wszystkich panow, ktorzy trzymaja sie zdrowo i wygladaja na swoj wiek w wieku lat 40 -czyli mlodo :) A reszta? Z racji swojego zatrudnienia mam wglad w wiek klientow, ktorych obsluguje i naprawde, nie moge uwierzyc, jak czasami z dowodu wynika, ze starszy pan pod 50, z ktorym rozmawiam okazuje sie miec trzydziesci-pare lat !!! Przecietny Polak wyglada o 10 lat starzej nizby wskazywal na to wiek chronologiczny... . Pan oczywiscie tez to dotyczy ale przecietnie jednak kobieta po 30, na takowa wyglada. Panie kolo 40z kolei wygladaja czasem jak mlode 30tki a czasem pod 50-tke ale nie sa tak duze roznice jak w przypadku mezczyzn. DLACZEGO, DLACZEGO, DLACZEGO tak jest ? To jest takie smutne.... Moja obserwacje: panowie czesto maja b. zmeczone cery: lata papierosow i alkoholu robia swoje, nie mowiac juz o latach smazenia sie na sloncu czy solarium.... Bardzo tez postarza stan uzebienia i tluste kosmyki wlosow przyklepane na lysej czaszce..... juz lepsza jest lysina bez nieudanych prob kamuflazu.... Brzuszki i nalane twarze.... A jakie a wasze obserwacje ?

Gość ja nie bylam
Naprawde? O Boshe, kto wyglada gorzej ?

Gość kobita Sparoła
moj wyglada na 30:) a ja wygladam mlodziej od niego:) to chyba geny

Gość Ponieważ
Wśród znajomych zauważyłam, że babeczki bardziej dbają o siebie, że fajne kobiety mają zupełnie zapuszczonych mężów, aż to jest dziwne, tacy stereotypowi brzurzaści, wymiętoszeni na kanapie z pilotem. Ale!!! Wystarczy jakaś kobietka na boku, a zaczynają o siebie dbać, prawie rozkwiatają, niestety - tylko na czas romansu.

Ci 40-letni niech sobie wygladaja jak chca, bo jeszcze nie sa w sferze moich zainteresowan, ale dlaczego ci 25-30letni maja figury gorsze niz moj ojciec? 😭

Przecietny Polak wyglada o 10 lat starzej nizby wskazywal na to wiek chronologiczny... . } Czyli droga autorko masz nie pokolei pod sufitem. Przeciętność oznacza normę. Należałoby napisać że sporo panów wygląda młodziej niż na swój wiek. Przeczytaj dokładnie co napisałaś, mnie to nie wzrusza bo dokonałaś manipulacji. I jak napisała otulona, rzecz tyczy się obu płci. Większość wygląda na swój wiek. A część młodziej a nie wielka część starzej niż przeciętnie. :P

Myrevin, ty sie tu nie wymadrzaj z rana, kobiety wygladaja na ogol o wiele lepiej od mezczyzn, jak patrze na ludzi z mojej klasy to kobiety az tak sie nie zmienily jak faceci: lysi i z brzuchami. :P Dziewczyny w wiekszosci wygladaja szczuplo i ladnie (mam 28 lat)

Gość drobny komentarz
mszczą się lata uzywania życia:) sam się ostatnio za siebie wziąłem, bo aż wstyd:)

Dzisiaj idę do sądu. Więc jeszcze chwilę posiedzę. Ja się nie wymądrzam, nie piszę że kobiety wyglądają gorzej. Stwierdzam tylko że skoro większość wygląda jakoś tam staro to tą wiekszsość należy uznać za normę wyglądu w tym wieku i tyle. A nie pieprzyć że większość 40 latków wygląda na lat 50. :D

Gość drobny komentarz
trochę racji w tym jest. Widzę w swoim towarzystwie:) Nasze Panie nadal szczupłe i zzgrabne, a my no cóż:) Trochę mniej:)

Gość drobny komentarz
przede wszystkim siedzący tryb życia, mało ruchu, suto zakrapiane grille:)

Wydaje mi sie, ze te lysiny i brzuchy najbardziej ich postarzaja, poza tym jak tyja to niewiele z tym robia (kobiety chyba jednak bardziej o siebie dbaja), a wtedy maja takie nalane twarze... Zauwazylam w ogole, ze moi koledzy, ktorzy zawsze byli szczupli i drobni, teraz wygladaja lepiej od dawnych "klasowych macho" :P Choc oczywiscie nie sa tez panowie, ktorzy wygladaja swietnie w wieku 35 lat i maja fajne, umiesnione cialka. 35 lat to przeciez powinien byc swietny wiek dla mezczyzny, nie mowiac juz o 28.

Gość drobny komentarz
Tylko jest taka prawidłowość ze jak już się ma żonę, to facet się mniej stara. Zdobył, jego i juz nie trzeba tak się starać:) Tak to juz jest:)

Gość ofe rma
"nie mowiac juz o latach smazenia sie na sloncu czy solarium...." tym to mnie jednak rozwaliłaś :D faktycznie są faceci koło czterdziestki którzy mają wygląd takich już trochę dziadków z brzucholami. ale w życiu bym ich o solarium nie posądził :D

Gość jacekKKK
Myrevin, jesteś prokuratorem czy sędzią? :classic_cool:

Gość parafara
Bo większość pan po prostu dba o soebie nie tyle dla siebie,co dla otoczenia,a facet jak to facet,nie interesuje sie az tak co o nim powiedza

Gość ofe rma
też nie przesadzajmy. jest sporo moich koleżanek z podstawówki które wyglądają teraz jak moje ciocie. takie młodsze siostry mojej matki. ale nie jakoś dużo młodsze.

No nie wiem, moje kolezanki akurat w wiekszosci wygladaja bardzo dobrze, panowie w wiekszosci zle (w obu przypadkach sa wyjatki oczywiscie).

Gość Alexxxxa
Wystarczy pooglądać na naszej klasie. Faceci w większości łysawi i drugim podbródkiem, a kobiety raczej zadbane. Oczywiście sa też wyjątki.

Gość ofe rma
kłamiecie jędze!!!! :D nie mam profilu na nk, to mi się strasznie głupie wydaje. i większość moich znajomych też nie ma. dlatego tam nie mogę zobaczyć jak jest. ale jak kiedyś z kolei na sympatii wybrałem zakres 31-36 lat to kobiety mi się wydają tam zdecydowanie starsze i bardziej "zciociałe".

Gość parafara
kobiety raczej zadbane ,juz pisałm,ze robia to aby sie pokazac innym i dlatego o siebie dbaja,a facetom,prawie wszystkim wisi jak otoczenie ich odbierze.Kobiety przesadzaja czasami z ta dbaloscia. Z TYŁU LICEUM,Z PRZODU MUZEUM :-)

Gość ffffg
przynajmniej z tyłu liceum,faceci z przodu muzeum i z tyłu muzeum:D ostatnio widzę :idzie para,kobieta prowadzi drugą(widziałam najpierw z tyłu)-myślałam że córką,jakas osłabiona czy co,nie może iść sama tylko pod rękę,szczupła,zgrabna laska-patrzę -a ta laska ma ponad 60 grubo:D zgrabną figure powinno się jak najdłużej utrzymać :)

Gość parafara
szczupła sylwetka nie wynika tylko z tego,ze ktos o siebie dba,bo moze ta szczpłosc spowodowana jest choroba,niedozywieniem. Takze otyłosc nie oznacza od razu niedbałosci.. Jakos dla mnie to dziwne jak ktos pisze,ze szczupłosc jest super,ze to takie zadbanie o sobie. Miec prawidłowa wage oznacza ,ze ktos dba o swoje zdrowie,ale jak juz wspomniałam kobiety bardziej patrza na swoj wyglad niz na zdrowie. Coz z tego,ze osoba szczupła,wymalowana,wyperfumowana jest taka zadbana,kiedy patrze na nia jak trzyma pepa w gębie.

Gość ja nie bylam
Nie bylo moim zamiarem urazic panow. Po prostu opisuje swoje obserwacje.

Gość rectus
bo nie są sami maja przy sobie nudne pieprzące ciągle o tym samym madonny powikłane swą fizys czerpiące z kolorowych brukowców głupie larwy tłuste botoxy

Gość baaaa ona
bo praca fizyczna niszczy człiwieka i wpływa na wygląd!!! autorko nie masz pojecia nic o zyciu

Gość rectus
głupie infantylne PINDY