Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie mozemy sie zdecydowac

Maja, Lena, Emilia, Olga, Anita

Polecane posty

Gość kurrrrrrrrrfaaaaaaaaaaaaaaaa
nie trzeba ogladac seriali zeby wiedziec ze imiona oklepane i sciagniete z seriali, no ale coz, jak sie ma plytkie myslenie to i imie dl adzecka takie jest, pozdrawiam, i nie klam ze seriali nie ogladasz, kazda matka polka tylko na to chwil znajduje, zaloze sie ze wiekszosc ciazy przelezalas na wyrze przed tv i internetem,

Gość kurrrrrrrrrfaaaaaaaaaaaaaaaa
Lena to akurat rosyjskie imie. w naszym jezyku zdrobnienie od kilku imion to wlasnie Lena mamusiu

Gość utuitiutittui
Dla mnie Maja i Lena to żadne imiona. To co najwyżej dziecinne zdrobnienia. Emilia, Olga, Anita nie podobają mi się ale przynajmniej można nazwać je imionami. Zwłaszcza te dwa pierwsze to szlachetna klasyka. W każdym razie w przypadku tych imion, jest rzeczą gustu które nadać, tymczasem dwa pierwsze, jak pisałam, to po prostu dziwactwo.

Gość utuitiutittui
"Lena to akurat rosyjskie imie. w naszym jezyku zdrobnienie od kilku imion to wlasnie Lena mamusiu" Otóż to!

Gość imigrant
a może Edyta??? a z Waszych mi podoba sie Lena :)

Z tych imion to zdecydowanie Lena!!!! Ostanio baardzo często pojawia się w moim otoczeniu jakaś Maja i dlatego nie poidoba mi się to imię!! A pozostałe czyli Emilia i Anita to już w ogóle, ale decyzja należy do Was, ale naprawdę Lena jest ślicznie!!! Ja jeśli będe miała córeczkę będzie Wiktoria!!!:)