Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nie nieeee

nigdy nie bede miec faceta........

Polecane posty

Gość nie nie nieeee
wiesz, czasem sama mysle, ze potrzebuje o tym porozmawiac z psychologiem. Moze on by jakos do mnie dotarl, ukazal mi to wszystko w innym, lepszym swietle... Ale ten wstyd jest tak gleboko zakorzeniony w mojej glowie, juz tyle o tym rozmyslalam analizowalam, staralam sie zmienic podejscie, inaczej spojrzec na moje stopy, i tylko upewnialam sie ze musze z tym pietnem zyc i musze byc sama, bo tylko wtedy nie bede musiala sie krepowac...

Gość gggggggf
blizna na plecach-ale od tyłka po szyje-więc o podkoszulku latem zapomnij,nosi bluzki wysokie,ma krzywe plecy-więc o bluzeczce zapomnij-ubrania lekko workowate nosi,luźne-sorki,ale krzywe plecy widać bardziej niż halluksa:) nie mówie ci tego zeby się licytować kto ma gorzej-tylko po to zebyś zobaczyła ze facet może chciec być z kobietą która nie jest w 100% doskonała:)

Gość nie nie nieeee
co komu po odpowiednim obuwiu? kazde obuwie zakryje niedoskonalosc. Tu chodzi o wyglad samych stop...

Mam straszne nieksztaltne paznokcie i wogule paskudne cienkie wlosy ale mam chlopaka co sie o mnie stara i mnie kocha a brzydki nie jest.

Gość nie nie nieeee
Ale wada kregoslupa - ewentualna operacja kregoslupa, to cos co czesto ma miejscie, i tak nie szokuje, nie dziwi. A jak dziewczyna ma halluksy to masakra, kazdy pyta co to jest, musi sie przyjrzec, nadziwic...

Gość nie nie nieeee
nie bede z nikim... za bardzo ta wada mi przeszkadza...

Gość gggggggf
krzywe plecy(czyli mówiąc dosadniej-garb) nie dziwi? jestes pewna?

Gość nie nie nieeee
kobieta (mloda dziewczyna tymbardziej) powinna miec ladne stopy... To jej wizytowka...(plecy wizytowka nie sa) Ja ladnych stop nie mam:(:(:(:(

Gość nie nie nieeee
nie dziwi, bo wszyscy wiedza ze taka wada wystepuje i to czesto a nawet bardzo czesto (ja tez mam skrzywienie kregoslupa, z tym ze male i raczej niewidoczne). To bardzo popularna wada postawy

Gość gggggggf
chyba faktycznie powinnaś poroamawiac z kims kompetentnym:) jesli uważasz ze garb to nie jest duży problem...:D skad ci się wzięły aż takie kompleksy ? ktos ci to powiedział? tez miałam kompleksy na punkcie stóp(przez siostre),ale się ich pozbyłam:)

Gość tralalalalala
będziesz miała faceta, będziesz :) ja mam nadwagę, małe obwisłe piersi i długo by wymieniać :) a jednak mimo tego znalazłam fakiego chłopaka, że huhuhu :) nim go poznałam to miałam kompleksy jak stąd do Rzymu. on mnie z nich wyleczył. i już 3 lata razem jesteśmy. bo pamiętaj: kocha się mimo wszystko, a nie za coś! :)

Gość nie nie nieeee
Czy ja powiedzialam ze garb to nie jest duzy problem? Oczywiscie ze jest, i to bardzo duzy. tak jak halluksy, a raczej plaskosyopie poprzeczne. Obie wady sie operuje i obie operacje sa bardzo ryzykowne i niebezpieczne - kregoslup trzyma konstrukcje calego ciala, i stopy tez, bo na nich stoimy... Obie wady sa bardzo powazne... Mowie tylko, ze wada kregoslupa jest znana i popularna, a halluksy juz mniej...

Gość nie nie nieeee
wolalabym byc gruba i miec male piersi... To zadna wada ani powod do wstudu. Takich ludzi jest pelno i mimo to wygladaja super...

Gość nie nie nieee
oczywiscie ze mam, dlaczego pytasz? Znajomi to nie facet...

Gość a ja za to
mam wielkie obwisłe piersi, tłuste uda, krzywe palce, wielkie stopy, rozstępy, odstające wielkie uszy, rzadkie włosy, krzywy nos i okropną cerę :D w ogóle bez makijażu, z odsłoniętymi uszami i bez stanika to potwór ze mnie jest :D no i te cholerne stopy nr 41 grrrrrrrrrr a tak poza tym, to mam się calkiem dobrze ;)

Gość fsgry547rud
ja tez mam haluksy ale meza znalazlam... napewno jestes wartościowa dziewczyna nie przejmuj sie