Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

avenuska

fajny kupiłam prezent?

Polecane posty

Ajj.... Wy :) niegrzeczni, niemili :P odejdzie, nie odejdzie- mam nadzieję, że mu się prezent spodoba :p

chciałam, żeby było też praktyczne. Chłop ma grubo ponad 20 lat, co miałam mu kupić- misia z serduszkiem....? Eeee....

Gość maaasaaaakraaaa
buty zimowe? zegarek by styknął ale buty? on sobie pomysli ze nastepnym razem kupisz juz nowe łóżko...potem sie wprowadzisz a jego wolnośc bedzie tylko w obrebie klatki:)

nigdy nie kupuje jednej rzeczy. Na ostatnie urodziny dostał zestaw markowych kosmetyków i rzeźbę, 2 lata temu pasek i golf :) kurczę- ja już tak mam :) czy to źle? :D

też nie rozumeime całego szumu :) myślałam, że znajdę tu poparcie, bo coś wymyśliłam... ale jednak kafe rządzi się swoimi zasadami... jestem ciekawa, co Wy kupujecie swoim facetom na takie okoliczności...hmmmm

Gość ja bym butow nie kupiła...
Przesad z butami z tego co wiem tyczy sie tylko w stosunku do chłopaków.Jezeli on Ci kupił to nie ma znaczenia.Ja osobiscie w niego wierze.Przed slubem nie kupie nigdy facetowi butów bo juz dwa razy poełnilam ten bład i z oboma mi nie wyszło....

A ja kupiłam swojemu chłopakowi fajne buty na tanisport.pl, bo wiem, że potrzebował do grania z kolegami z kosza. I bardzo mu się ten prezent spodobał, przynajmniej tak mówił :-) No i się nie zrujnowałam na ten zakup.