Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wpadddamm

mamay dzieci chodzacych do przedszkola,,,osłabia mnie to------------------------

Polecane posty

Gość Wpadddamm

normalnie głupieją z tymi opłatami nie dosyć ze 190 zł miesięcznie za przedszkole 60 na rade rodziców 80 zł za ksiązki 75 zł zajęcia dodatkowe,to normalnie prawie codziennie zbierają po 2/3 zł na cośtam.dzisiaj był kiermasz prac dzieci i musiałam kupic prace swojego dzieciaka za 3 zł bo sie odemnie nie odczepili,,,,czy to jest normalne??????????

Gość co lubie i łatwo do glowyidzie
bardziej by cię odłabiały wydatki na "sprzęt i środki czystości" dla sparalizowanego..dorosłego..

Gość madlennnn
to jest nienormalne ja za mojego syna nie placilam w ogole bo nie bylo to z zadne prywatne przedszkole oczywiscie za kasiazki ubezpiecznie i sniadanie placic musialam a miesiecznie za sam pobyt w przedszkolu nic

Gość Wpadddamm
wiem,ale to nie jest zadne prywatne przedszkole,,tylko państwowe,,w mieście,bo na wsi wiem ze sie tyle nie płaci,,,dlaczego miasto nie dopłaca wiecej kurcze skąd brac na to wszystko

Gość Wpadddamm
musze kupować prace swojego dziecka,bo sobie nauczycielki tego zycza,smiechhhh,napewno tylko nie ja jestem tym zbulwersowana

Gość Wpadddamm
jak tak jest w przedszkolu to ja dziękuje co będzie w podstawówce

Gość madlennnn
ale ja tez jestem z miasta jesli moesz zmien przedszkole ja mieszkam w duzym miesiescie i nie placilam za przedszkole nigdy , syn jestw 2 kl podstawowki juz i tu tak ( samo placilam 200 zł za ksiazki 40 za ubezpieczenie i tyle !

Gość Wpadddamm
no widzisz to chyba nie jest normalne zeby tyle zdzierać bo to jest szok,skad ja mam brac na jakies ich widzimisie,,dla mnie pierdoły,,kiermmasz prac mojego dziecka głupota a skąd jesteś bo jaka z rzeszowa