Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem za

FACECI na Kaffeteri ?

Polecane posty

Gość jestem za

lubicie jak doradzaja? polemizuja? uczestnicza w dyskusjach? czy was wkurzja i sa beznadziejni.Osobiscie zastosowałm kilka rad ktore udzielili mi tutejsi faceci i jestem jak najbardzie za ich uczestwictwem na tym forum

Gość ahayafyfs
osobiscie cenie 3 ale nicki zachowam dla siebie.Całkiem sensownie gadaja

Gość anty komiczne
w sumie komiczne fajnie gada,ale sie troche wymadrza:O

Gość magda_ zpodlasia
jest tutaj kilku ktorych bym wzieła w obroty:) a sensownie gada komiczne,piate koło i brat niedzwiedz no i kremik jest tez fajny

Gość jesteśmy dobrym małżeństwem
faceci muszą być bo kto mi lepiej doradzi jak ich zrozumieć?

Gość sensownie gada tylko Komiczne
Niedźwiedź STARA się go nasladowac z marnym skutkiem:D

wg mnie wlasnie faceci siedzacy tutaj, to albo prawiczkowie, albo cioty.. zaden normalny facet nie siedzi na babskim forum

Gość uhhhhhhhhhh
Nie jestem kafeteriową wyjadaczką i nie znam wszyskich, ale jak dotąd spotykam tylko kolesi, którzy wkurzają... Wtrącają się oburzeni w topiki, gdzie kobiety wymieniają się spostrzeżeniami na temat penisów, wagi rozmiaru, itd. (dziwnym trafem są to zawsze kolesie z małymi penisami - coś wam się nie podoba, won z forum dla kobiet, bo nie jest dla was i leczenia waszych kompleksów); liżą tyłki na tematach typu "damska masturbcja", jaką nosisz bieliznę, depilacja intymna (walą sobie konia przed komputerem?)... A najlepsze, kiedy zakaładają topik typu "baby są pojebane". To forum jest dla nas, nieraz zastępuje przyjaciółkę, można sobie posrać o dupie maryni, a debile przyłażą niewiadomo po co i trują.

Skoro forum dla babek,po kiego mężczyźni się udzielają?Wszędzie ich pełno.Nijak od Nich uciec. Są.I tego nie zmienię ani ja,ani Ty,ani On.Taki lajf:-o

pogadać to ja mogę i z ciotką- żaden facet nie jest mi do tego potrzebny- ale te zdjęcia penisów- bezcenne!!!

sensownie gada tylko Komiczne Niedźwiedź STARA się go nasladowac z marnym skutkiem ale ja nie nasladuje ...ja mam wyrazna zgode komiczne na reprezentowanie go pod czas jego nieobecnosci na tym forum...wiec nie wiem skad ta aluzja:P:O

A ja odwrotnie.Z facetami mądrze się rozmawia,a z ciotką moją nie..:-o.A penisy?Wszędzie ich pełno.

Gość Bzdura niedzwiedz
I Ty i komiczne jestescie karykaturami wlasnych wyobrazen o sobie. Jeden ma to w dupie a drugi udaje, ze ma.

Gość 25 godzina
Byli tu kiedyś fajni, niestety dzisiejsi to tylko popłuczyny.