Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlennnn

kobietki prosze powiedzcie ile przytylsycie po ciazy ?

Polecane posty

Gość aga790000
ja w ciazy ponad 20 kg a po ciazy schudlam ale chcialabym jeszcze no i walcze z rozstepami

w ciązy przytyłam 20 kg,trudno to było zrzucić niestety na chwilę obecną waze jakies 5 kg mniej niż przed ciąża:)

aga790000 współczuję ci bo sama mam dużo rozstępów na piersiach. Nigdzie indziej ani jednego heh Mam małe piersi i niestety podczas laktacji mleko sie rozpychało. Niestety rozstępów już nie zlikwidujesz, można je tylko rozjaśnić:(

Gość w ciązy przytyłam 9 kg i to
straciłam przy porodzie i teraz przez trzy miesiące 5 tylko w dół.

Gość No to was zaskocze
w ciąży przytyłam 7 kg, które spadło jeszcze w szpitalu. Ale...karmiąc piersią przytyłam 5kg. Niestety jestem jednym z tych przypadków, gdzie hormony związane z laktacją, źle wpłynęły na moją figurę. Już nie karmię i te 5 kg mi samo spadło.

Gość chyba jestem jedyna
ktora przytyla po porodzie i wazy wiecej niz w ciazy... :( w ciazy przytylam jakies 17 kg, po porodzie schudlam w pierwszych dwoch tygodniach 10 kg a teraz po 8 miesiacach karmienia tylko piersia waze ponad 5 kg wiecej niz w ciazy, czyli jakies 23 kg wiecej niz przed ciaza. Jadlabym od rana do nocy i glownie slodycze (i jem). Chyba jestem jedyna...

Gość chyba jestem jedyna
patrzec na siebie juz nie moge, nie wychodze prawie z synkiem z domu, ledwo sie ruszam, ciezko mi przetrwac dzien ze wszystkimi obowiazkami a... nie moge przestac jesc i zaczac sie odchudzac :( Jest mi strasznie zle, jestem samotna, za granica, nie mam nikogo, nawet kolezanki, z mezem tylko stres, wszystko sama od rana do nocy, dzidzia tez bardzo absorbujaca i na to wszystko ta cholerna nadwaga utrudniajaca mi kazdy krok... nic tylko sie zabic. Czasami juz nie moge...

Gość no to przestań jeść
nie rozumiem Twojego postępowania, naprawdę:O wiesz, że sama sobie szkodzisz, że robisz sobie krzywdę... po co Ci to???

Gość kopniak
w ciazy przytylam 30 kg. Po porodzie zrzucilam 10kg a karmienie piersia nie pomoglo w dalszej walce z nadwaga. Dopiero 20 miesiecy po ciazy wrocilam do wagi wyjsciowej. Slodkiego nie potrafie sobie odmowic a jedyne co pomoglo to "omijanie" sniadania, wiem, ze niezdrowe ale skuteczne.

Gość a ja nie jem słodkiego WCALE
i gówno! karmie piersią, a kilogramy wcale tak łatwo nie lecą i ciągle ważę około 56 kg już 9 tygodni po porodzie:O czy uda mi się wrócić do mojej wagi????????

ja w ciazy pierwszej przytyłam 32 kg moja waga wyjsciowa to 50 kg,gdy zaszlam w druga ciaze to obiecalam sobie ze bede sie pilnowac...i tez tak bylo do siudmego miesiaca kazdy mowil ze ladnie wygladam ale nie dalam rady obzeralam sie wszystkim to bylo silniejsze ode mnie waga koncowa drugiej ciazy 30 kg.a tera moja corka w grudniu konczy 3 latka a ja waze 51kg.

Hmm, z tego co wiem samo karmienie piersią nie pomaga w zrzucaniu kilogramów po ciaży, pomaga tylko w obkurczaniu sie macicy( co oczywiscie prowadzi do utraty wagi) ale nie całej. karmienie piersia nie prowadzi do spalania nagromadzonego tłuszczyku. Warto troche poćwiczyć i przejść na dietę, ale nie odchudzającą jakąś drastyczną tylko po prostu zdrową- bez słodyczy, chipsów itp.

moja kolezanka przytyła 10 kg wszystko poszło jej w brzuch w czasie ciazy wygladała slicznie.no ale co z tego jak skora po porodzie wisiała jej az do kolan (troche przesadziłam)probowala wszystiego ale niestety nic nie pomogło w marcu miala robona plastyke brzucha widziałam ja ostanio i powiem wam ze wole swoje rozstepy niz jej brzuch po operacjii ona wierzy w to ze blizny zejda ...zycze jej tego

no ale ja nie jem słodkiego WCALE, NIC!!! nie zjadłam niczego słodkiego od urodzenia synka 9 tygodni temu i wciąż ważę te 6 kg za dużo:O

na szczęście nie mam ani jednego rozstępu i nic mi nie wisi;)

No dobrze, ale daj sobie czas na zrzucenie tych kilogramów. Tyłaś 9 miesięcy a chcesz zrzucić w 9 tygodni?:P Spokojnie, troche poćwicz i zrzucisz. 6 kg to naprawdę niewiele zostało ci już do zrobienia:)

Poza tym jeśli karmisz piersią to weż też pod uwagę, że większe piersi i mleko w nich tez muszą trochę ważyć prawda?:P

ale chyba nie aż 6 kilo?:D