Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Igorian

zamykanie naczynek krwionośnych na twarzy

Polecane posty

Witam, proszę o pomoc! Szukam dobrego lekarza, który zajmuje się zamykaniem naczynek krwionośnych na twarzy. Jestem ze Słupska więc najlepiej gdyby lekarz był z trójmiasta, bo w Słupsku niestety nie ma żandego fachowaca. Moja twarz jest naprawdę w kiepskiej kondycji. Tydzień temu zamykałam naczynka u jednej pani doktor ale niestety nie jestem zadowolona z efektów zabiegu. Przeczytałam na kafeterii, że dobrym specjalistą jest dr. Piotr Szlęzak z DemiArt w Gdyni. Może któraś z Was coś o nim słyszała? Albo możeznacie innego fachowca?

Podbijam temat, bo moja skóra wygląda coraz gorzej. Już nie wiem, co mam z tym robić ... Od zawsze miałam cerę naczynkową. Jakiś czas temu moje naczynka zaczęły pękać. Wygląda to okropnie. :( Myślałam nad laserowym zamykaniem naczynek. Czy ktoś z Was jest w stanie mi polecić jakiś dobry zabieg na naczynka?

Gość gość
Melita ja Ci też polecam te kliniki dr Michajłowskiego w Trójmieście - teraz są chyba 3 bo w Gdańsku, Sopocie i Gdyni. No i ja byłam Na Quadrostar Pro Yellow niedawno (jeszcze zostyały mi 2 zabiegi z 5) i w sumioe niedużo wyszło bo około 350 za wszystko. Naczynka zamknięte i mam nadzieję że nie będą wracały...