Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanyy

załamany

Polecane posty

Gość załamanyy

dlaczego wy kobiety jestescie takie ,że calujecie sie z facetem a potem juz nie chcecie sie spotkac ..fajnie mija czas i nic tego nie zapowiada ze nie bedą chcialy sie spotkac ... mialem w tym roku juz 4 albo 5 dziewczyn ktore mnie tak potraktoway.. wiec po co te calowanie bylo ..kurwa mac

Gość zastanow sie...
moze z toba cos jest nie tak, moze ci, za przeproszeniem, wali z geby, albo palis albo slinisz sie za bardzo, pomysl troche, 5 dziewczyn i uciekly po pocalunkach??

a poza tym pocałunek to czasem AŻ, a czasem TYLKO pocałunek - jeśli jest się samemu, to naprawdę może być miłym, niezobowiązującym "gestem" ;)

Gość yyyuuuiii
Klaudka proszę rozwiń to co napisałaś. Co rozumiesz pod słowem AŻ i TYLKO w takiej sytuacji?

yyyuuuiii, ale nie ma tu czego rozwijać, bo to banalne - na przykład jeśli jest się w związku, pocałunek z inną osobą może wiele znaczyć, może być potraktowany jako zdrada, może zranić ... Będąc samemu, pocałunek, choć bardzo miła rzecz, jakas tam dość bliska i pieszczotliwa forma kontaktu, nie musi być czyms zobowiązkującym. Może to być forma flirtu, po której nie nalezy od razu obiecywac sobie zbyt wiele, a jeśli nawet, to w racjonalny sposób nie odmawiam pocałunkom znaczenia, bo istotnie je mają, ale nie można robić rytuałów z rzeczy, które nie są na tyle doniosłe, by nimi być :)

Gość załamanyy
raczej o zapachu z ust tu nie chodzi bo zuje gume owocowe ALE np wczoraj tez tak bylo tyo mi mowila ze calowanie sie to nic nie znaczy kurwa jasna

Gość idoko
Może poczuły się zbyt łatwe po tym, i chciały być o nie troche powalczył? Może zbyt szybko dążysz do całowania, przez co odbierają Cię jako napalonego desperata? Może kiepsko to całowanie Ci wychodzi, i potem czują wstyd i zgorszenie, że aż dalszych kontaktów im się odechciewa? A może po prostu zadajesz się z niewłaściwymi laskami, które puszczaja się na lewo i prawo kpiąc z uczuć facetów :)

Gość załamanyy
ja juz kompletnie zalamany jestem bo ile porażek moze byc:Owiem ze o walenie z ust nie chodzi bo to nigdy nie jest jeden pocalunek tylko co chwila... i z jezyczkiem itd usmiechy itd wiec jak by walilo z papy to by byl jeden i koniec a tu kilknascie zawsze

Gość a może poprostu
jestes pizda

Gość chcę calusa
niektorzy mowią, że pocalunek jest rozpoczęciem blizszych relacji, ten namiętny,,nie taki w policzek.... Moze, nim zaczniesz się całować stworz odpowiedni klimat...poprzedzając go miła rozmowa itd...

Gość flirty thirty
Ja sie raz poclaowalam z facetem bo usilnie do tego dazyl i wiecej sie z nim nie spotkalam bo potym poclaunku jak mnie odwozil do domu, caly czas pierniczyl o tym jak on uwielbia sie calowac, co spowodowalo, ze przez moja glowa zaczely sie przewalac potenjcalne tlumy moich poprzedniczek i strasznie mi obrzydl. Wlasciwie to obrzydl mi na maksa bo juz nie bylam w stanie sie z nim spotkac wiecej - mysl jakiejkolwiek formy kontaktu fizycznego z tym osobnikeim do dzis przyprawia mnie o mdlosci.