Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie widac okresu...

Nie widac okresu...

Polecane posty

Gość Nie widac okresu...

Hej ;) Mam pytanie do bardziej obeznanych ode mnie forumowiczow... Otoz kochalam sie z moim chlopakiem na 6 dni przed okresem. uzywalismy prezerwatywy "durex extra-safe(tej grubszej)". Moj chlopak zaczal konczyc we mnie, tzn zaczal konczyc wycofujac sie. Potem kochalismy sie na 4 dni przed moim okresem. Skonczyl tak samo. Mam troche stracha, poniewaz zawsze na okolo tydzien przed okresem zaczynaja mnie bolec piersi. Dzis powinien mi wypasc okres (ewentualnie jutro). Najgorsze jest to, ze nic mnie nie boli... Troche sie klocilismy w tym miesiacu + stresy zwiazane ze szkola+ seks... myslicie ze to moglo spowodowac opoznienie miesiaczki, czy moze... moglam zajsc? prosze, odpowiedzcie jak tylko mozecie, bo powoli zaczynam chodzic po scianach z niepewnosci...

Gość Nie widac okresu...
aha, gumka nie pekla na 100%. ale wiecie, jakos inaczej moglam zostac zaplodniona... mam nadzieje, ze jednak to tylko spoznienie okresu;(

Hej :) Mnie tez nic nie bolalo(zawsze bolaly 2 tygosnie przed), a bylam w gorszej sytuacji bo pekla nam prezerwatywa. Wydaje mi sie ze u Ciebie to jest stres :) Byliscie zabezpieczeni, a z tego co sie orientuje to mialas dni nieplodne:) Mi sie okres spoznil 7 dni. Wiec glowa do gory! :)

Gość Nie widac okresu...
Hej dziewczyny i kobiety. moze wy mialyscie kiedys podobne sytuacje? dziekuje, troche mnie uspokoilas, ale dalej mam obawy...

Gość Nie widac okresu...
:D:D dzieki ;) uspokoiliscie mnie;) a nie wiecie moze, co moglo byc przyczyna brakow boli?

Gość werka1234
hej...ostatni raz wspolzylam 5.09.2008...pozniej zachorowalam,a pozniej mnie do padly dwa zabiegi w jednym tygodniu pod narkoza...i teraz mi sie spoznia miesiaczka 15dni...nigdy dotad to sie nie zdarzylo...zeby tak dlugo sie spozniala...miesiaczke mam od 5lat i jeszcze nie mam regularnej ale do 7dni mi sie zdazalao ze sie spozniala:(nie wiem co mama robic?????zrobilam wczoraj test i wyszlo jedna kreska ze negatywnie...ale nie wiem czy test byl dobry?kuilam go za nie cale 9zl...nie wiem co mam robic,czy moge byc w ciazy???czy to prez leki i narkoze mi sie spoznia?????ratunku ja mam dopiero 17lat chcialabym miec dziecko ale w tej chwili jestem sama bez partnera i chce skonczyc szkole.....POMOCY!!!!!!!!!!!!