Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdepilowanaa

golenie tu i tam - do panów

Polecane posty

Gość zdepilowanaa

wiadomo, że facetów pociągają wygolone cipki. A jeżeli kobieta nie goli się tam przez np. kilka dni i ma mały zarościk, to was to zniechęca ? :/ tak z ciekawości pytam :)

Gość Leśny
albo w jedną albo w drugą..... taki kilkudniowy zarościk jest dość ostry...... jednym słowem z bobra robi się kolczasty jeż..... zdecydowanie na gładko poproszę :D

zniecheca jak chce minetke miec :P a jak sie kilka dni nie goli to tak zaniedbanie to raczej wyglada:O brudno:(

dzieci jutro nie macie jakiegos sprawdzianu w gimnazjum ????? 😡 dzieci jutro nie macie jakiegos sprawdzianu w gimnazjum ????? 😡 dzieci jutro nie macie jakiegos sprawdzianu w gimnazjum ????? 😡

Gość hary
Taki 2-3 dniowy zarost strasznie drapie i gdy się długo kochamy z dziewczyną (zawsze minimum 15min, zazwyczaj 30 i więcej...) to mamy obtarcia i podrażnienia wtedy figle nie są już tak przyjemne jak na gładko... Natomiast po kilku następnych dniach włosy się zaczynają wyginać i nie powodują podrażnień w naszym przypadku (moja skóra jest mniej podatna na podrażnienia niż mojej partnerki). poprostu jak golić się to przynajmniej co 2 dzień a najlepiej co dzień gdy ma się oczywiście stałą partnerkę i kocha się prawie codzień, lub po kilka razy w ciągu dnia. Jeśli seks jest rzadziej raz w tyg np to można golić się na figle... seks wtedy jednak traci na spontaniczności... Najlepiej nie kochać się z 2-5 dniowym zarostem Wtedy będzie napewno OK:)

Gość hary
a co do wizualnego zniechęcenia to nie mam zastrzeżeń do tyg, potem już zaczyna powoli robić sie nie estetycznie a w moim przypadku nie wygodnie.