Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariia24

Co za popaprany kraj

Polecane posty

Gość mariia24

Witam dziewczyny!!Musze sie wyzalic bo zaraz zwariuje:o Jestem na 4roku studiow(inz),jak patrze sie na rynek pracy to nie widze zadnych perspektyw:oWszedzie ogloszenia zatrudnie malarza,brukarza,szpachlaza,handlowca itp a jak juz sa ogloszenia o prace z wykształceniem wyzszym to minimum 5lat stazu:oSzłam na studia z taka wilka nadzieja,ze odbije sie od dna,bede lepiej zyla niz moi rodzice,pomoge im:o a tu dupa,sama zarabiam 900zl i to musi mi wystarczyc na miesiac,studia,ksero,wyzywienie,mieszkanie.Tragedia:( Nie mam mieszkania,nie mam domu,nie mam szans na kredyt,nawet nie bedzie mnie stac na niego:(Mieszkam w wynajetym mieszkaniu,nawet nie moge zaoszczedzic złotowki bo nie mam z czego:(Jestesmy biedni:(

Gość jjkhkj
Jestes na dziennych czy zaocznych-gdzie pracujesz???????????????

Gość co to za studia
bo jestem ciekaw ?

Gość jesli ci sie nie
PRZEGRANCY :(

Gość jjkhkj
Moim zdaniem nie ma sensu isc na studia dzienne-lepiej isc na zaoczne i w trakcie nabyc z 4 lata doswiadczenia

Gość co to za studia
pod warunkiem ,że to doświadczenie w zawodzie a nie kelnerki w barze

Gość jjkhkj
A nauczyli cie tam na studiach czegos przydatnego czy to byla taka sciema?????????

Gość jjkhkj
stara_panna---ale smutno to zabrzmialo :(

Gość jjkhkj
Bo powiem ci ze wile osob mowi ze na studiach prawie niczego przydatnego sie nie nauczyli :(

Gość Stara panna nr 2
Ja tez mam 28 lat- rok mniej od ciebie. A nie mam stdiow nawet, dzieci nawet chlopa nie mam! no i nie mam pracy! kto ma gorzej?

Gość mariia24
Jestem na zaocznych,pracuje jako kelnerka/sprzedawca ale co z tego jezeli nie w zawodzie:o Tak sobie mysle ze jak skoncze studia to przeciez nikt mnie nie zatrudni na odpowiedzilanym stanowisku bo nie mam doswiadczenia:( wogole jezeli mnie kto kolwiek zatrudni!!Wiecie Co boje sie skonczyc studia,bo nie wiem co dalej:(A tez nie chcialabym pracowac tam gdzie pracuje obecnie z tytulem inzyniera,nie to zebym sie wstydzila czy jak,wiem ze zadna praca nie chanbi(hanbi) ale moja obecna praca nie daje mi zadnej satysfakcji,zadnej mozliwosc rozwoju i awansu:o

Gość Stara panna nr 2
Ale ja sie nie przejmuje! mysle sobie co mi to da to jebane przejmowanie sei? narazie korzystam z zycia- chodze na basen, jezdze na rowerku, robie sobie maseczki, pilingi dbam o siebie. Przesiaduje w bibliotece, no i na kafe wiec jakos leci

Gość jjkhkj
Ale pracowalas kiedys??????????

Gość mariia24
Ja naszczescie mam chlopaka,juz po jestesmy po zareczynach,tak ze przynajmniej w tej kwesti jestem szczesliwa:)Ale o slubie rowniez nawet nie mysle,co niby za co?:o

Gość Stara panna nr 2
Stara panna a co ci da dolowanie ? tak szczerze nic- tylko pogarszasz sprawe. Wszyscy widza tego dola a to wcale nie przyciaga a wrecz odstrasza czy to w sprawach zawodowych czy prywatnych. ja mam to gdzies np, nie przejmuje sie chwytam dzien

Gość Stara panna nr 2
Maria- no widzisz ty masz faceta juz jeden plus. Ja nie mam i tez sie nie przejmuje bo jakos ostanio nawet dobrze mi tak jest samej. Bo co facet? jak jest to znowu sie pojawiaja problemy- awantury, czasami zazdrosc itp. Nie masz go- to znowu kazdy ci sie pyta co jest grtane albo ci wspolczuje. Samotnosc nie jest dobra ale jest tez druga strona medalu- masz spokojna glowe, nie myslisz, nie wyobrazasz sobie schiz czy cie np nie zdradza, nie zzera cie zazdrosc. Zyjesz sobie w spokoju i czasami tak jest dobrze.