Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje się

Dziwne Krawaiwnie?? POMOCY!!

Polecane posty

Gość boje się

Hej, otóż.. mam pewien problem..:( od dłuzeszego czasu ciagle mam jekis infekcje. nie chciałam leciec odrazu do ginekologa że cos mnie zaswedziało:) wiec kupialm sobie jakies proszki, ktore wczesniej przepisała mi pani ginekolog (feminelle)czy cos takiego, na włąsnie takie kobiece infekcje. Przyznam...ze w ciagu wakacji miałam je czesto, byly to drobne infekcje...ktore zazwyczaj po kilku dniach przcodziły i wracały gdzy np. umylam sie mydłem, zbyt czesto kochałam sie z chłopakiem czy np. ogoliłam sie. Uzywałam tamtum rosa czy własnie te proszki feminelle. i co mnie najbardziej zmartwiło, dzisiaj przez cały dzien mam krawawienie, :/ a okres miałam dokładnie 2 tygodnie temu i to nie mozliwe zebym znowu miala;/ do kinekologa bede mogła sie zapisac dopiero w nast. miesiacu.. czy ktoras z Was to miala??? pomocyy:(

Gość anik...
moze to by c plamienie owulacyjne, albo objaw infekcji

Gość boje się
hm..a co to jest krwawienie owulacyjne?? mam iść odrazu to gin. (innego niez zawsze chodziłam?musze czekac meisiac na kolenją wizytę) czy poczekac az krwawienie ustąpi?

Gość anik...
czasem jest tak ze niektore kobiety mają niewielkie krwawienie w trakcie jajeczkowania. Mysle ze najlepiej bdzie jak odrazu pojdziesz do gin. Chociarz nie bedziesz sie zastanawiac co ci jest i sie uspokoisz, pozdrawiam