Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgyhgty

CHCE UMRZEc!!!

Polecane posty

Gość chce umrzecccccc
skad mozesz wiedziec? latwo ci mowic :O

Gość blecki-judyta
wiesz co trace moj czas....................................juz cie nie kocham!:(

Gość chce umrzecccccc
taaaa przyjaciol,ja :O :O :( rodzine..rodziny to ja juz dawno nie mam. akuraqt ja jestem wolna,zupelnie nikt po mnie nie bedzie plakal

Gość chce umrzecccccc
no przeciez w ogole mnie nie kochalas :O jakbys kochala,to bys nie przestala :classic_cool:

na pewno nie jest tak zle... moze udaj sie do jakiegos specjalisty?? czasem rozmowa pomaga... a co sie takiego stalo?? masz jakies problemy??

Gość chce umrzecccccc
niby mam kolezanki,ale to nie przyjaciolki..poza tym jest ich niewiele :(

Gość chce umrzecccccc
taaaa,do specjalisty...oni gówno pomagają :O :O

pomagaja... tylko trzeba chciec sobie pomoc... ja leczylam depresje po smierci mojej mamy 1.02 zginela moja najmlodsza sisotra 16.02 konczyla 13 lat ja 30.04 18ste urodziny... mialam zalobe, depresje, tez myslalam ze sie zabije ze nie dam rady juz zyc... musialam byc silna nie dla siebie a dla siostry i ojca... bo kto by mu pomogl zajac sie domem i dzieckiem? musialam zrezygnowac ze szkoly swiat mi sie walil... co takiego sie Tobie przydazylo?? chcesz o tym pogadac?

Gość lulaaaaaaaa
narzekasz że nie masz przyjaciól i nikt cię nie lubi. a może to TY powinnaś coś zrobic żeby na tą przyjażń zasłużyc? nie pomyślałaś o tym, żeby coś zrobic dla innych i odwdzięczyc się tym za to ze żyjesz? może jakaś praca w hospicium, monarze albo schronisku dla bezdomnych? skoro boisz się zabic to nie marnuj tlenu i zrób coś żeby ten świat był lepszy a nie tylko siedź i pierdź w stołek. i jeszcze zagaduj innych. okazali ci szacunek i zainteresowanie a ty nawet nie uszanujesz ich w ten sposób by im odpowiedziec po zadanym przez siebie poście.