Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepiej sie pomeczyc

czy to jest karalne?????????????/

Polecane posty

Gość lepiej sie pomeczyc

czy wyzwiska np na gg typu ty wredna suka jebac ciebie i......jestes pojebana i wyzwiska w strone mamy typu( twoja matka mi laske robi itp) (jezu az wstyd mi to pisac :O ) sa karalne??? jakis 14 letni gowniarz zaczal do mnie pisac i zaczal wyzywac na gg:O mnie to osobiscie smieszy nie reaguje na takiego typu zaczepki nie rusza mnie to i nie bede sie znizac do poziomu dziecka... ale czy moge to np zglosic na policje zeby go nastraszyc?? nie chce zakladac sprawy w sadzie itp bo to smieszne ale chce zeby gowniarz pozalowal:)

Gość dsnfkerh
tak..mozesz smialo zglosic to na policje

Gość mozesz zglosic _

Gość lepiej sie pomeczyc
ale nie bedzie to glupie??? mam ta rozmowe w archiwum i chce tylko gowniarzowi dac nauczke zeby wiedzial ze takie cos nie przejdzie bez echa

Gość Zgłosic możesz ale nie spodzie
waj się żadnych efektów. Panowie policjanci za pewne Ci powiedzą, że póki nie zrealizuje swoich gróźb mają związane ręce. Nic natomiast nie stoi na przeszkodzie, żeby udac policjanta i zadzwonić do delikwenta z informacją, że namierzono jego komp :P

Gość lepiej sie pomeczyc
nie nie ja nie chce zakladac sprawy w sadzie:P chce tylko zeby sie troche przestraszyl a nie chce wyjsc na idiotke idac na policje... chce zeby oni np poszli do jego domu i mamusi i tatusiowi powiedzieli jaki synus jest:D:D tylko on jest z innego miasta z tego co widzialam ale idiota podal mi imie i nazwisko swoje:D

Gość dsnfkerh
ee.. z tym dzwonieniem to stary numer:P ja zglaszalam taka sprawe i do dzisiaj mam spokoj :) nastraszyli tego co wyzywał itd i ciesze sie ze to zglosilam bo sama bym rady nie dała...

to nie prawda, że mają związane ręce dopóki nie zrealizuje gróźb. pogróżki same w sobie są karalne, nawet niezrealizowane. inna sprawa, że to 14-letni szczyl, jeszcze go chyba nie można traktować jak dorosłego, więc więcej mu może ujść płazem. ale nastraszyć gówniarza zawsze można, a nawet należy.

Gość lepiej sie pomeczyc
tylko moja kolezanka miala podobnie dziewczyne wyzwala ale chyba tez grozila ale nie jakos mocno tylko ze np zostaw ta i ta w spokoju bo zobaczysz:D i tamtej rodzice zglosili to na policje i policjanci sie pofatygowali

Gość lepiej sie pomeczyc
hmm tylko ja nie wiem czy to byly grozby... napisalam to co pisal w pierwszym poscie ale nic nie pisal ze mi cos zrobi itp.. no i mieszka daleko ode mnie w jakims innym miescie

Gość jena taka co tez czyta
po pierwsze skad wiesz, że podał Ci prawdziwe imie i nazwisko? Moze wlasnie liczy ze cos z tym zrobisz i przejebane bedzie miał jego nielubiany kumpel?

Gość mariolkaobudz sie
ewa??

Gość lepiej sie pomeczyc
nie nie akurat wiem ze to prawdziwe imie i nazwisko. ale nawet bez tego to przeciez namierzaja po ip kompa i wiedza kto to

on jest nieletni, wiec jedynie wchodzilaby tu w gre sprawa o demoralizacje - jesli zglosisz to na policje, a oni ustala jego dane to zglosza wniosek w sadzie rodzinnym

Gość lepiej sie pomeczyc
a ja wlasnie nie chce sie pchac do sadu:O chce zeby tylko go nastarszyli i to wszytsko

Gość jena taka co tez czyta
nie wiem, może namierz gdzie chłopak mieszka, znjadz numer do jego dzielnicowego i tak z nim pogadaj czy nie daloby sie cos Zrobic bez wyciagania oficjanych kroków?

to czy sprawa trafi do sadu czy nie, zalezy od policjanta, ktory przyjalby takie zgloszenie - sa tacy, ktorzy skontaktuja sie z jego rodzicami i na tym sprawa ucichnie, ale sa tez tacy, ktorzy zloza wniosek do sadu - bo teoretycznie oni w takich sytuacjach musza z urzedu informowac sad rodzinny o takich rzeczach, tylko nie kazdy do tego podchodzi powaznie

Gość lepiej sie pomeczyc
gdzie mieszka to ja wiem daleko ode mnie.. mysle ze jak jeszce raz sie takie cos powtorzy to pojde i to zglosze tylko najpierw pogadam z policjantem co mozna zrobic w tej sprawie..

Gość odpowiedzialnosc karna jest od
15 roku zycia