Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

jak rozpocząć ...?

Polecane posty

spodobala mi sie pewna kobieta, stala do kasy, oddzielalo mnie od niej panstwo z koszykiem, ze 3 razy tak jakos spojrzelismy na siebie "glebiej" jak powinien to ozegrac, jak pokonac niesmialosc taka zauroczenia ?

aha

pomozecie mi dziewczyny ? :)

halo ?

Gość nikt ci tu nie pomoże
tu wszystkie kobiety są paskudne i nigdy nie były podrywane,to skąd one mają wiedzieć

Gość blecki_judyta
gdyby mi ktoś zapłacił za zakupy to bym mu loda zrobiła

ale co mialem zrobic, ona , potem ludzie z duzym wozkiem, potem ja i co bym sie przepychal ze ja zaplace to by zaraz sie popukala po glowie, a moze ona kogos miala a moze itd

???

...

..

Gość gdybyś powiedział
zaczekaj na mnie - to ja bym poczekała - choćby z ciekawości, a jeśli byś mi się spodobał już wcześniej w tej kolejce - to nawet bym się ucieszyła!

.

zaczekaj na mnie ! a potem co robic ja sie stresuje ogromnie jak sie zaurocze rzadko sie zdarza oj rzadko ale tak jest ze mna, ehhhh

Gość gdybyś powiedział
ale jesli w życiu jesteś też taki "wygadany" jak tu na topicu...... to masz przechlapane......

Gość gdybyś powiedział
mówiłam o sobie - gdybym zwróciła uwagę na faceta - a on zrobiłby cokolwiek (czyli właśnie odezwał się, jakoś tak zwyczajnie, nie durny podryw) - to już dalej przejęłabym inicjatywę i nie wypuściła go z rąk. No ale pewnie inne kobiety są inne.......

jak poznac np po tobie ze kobiecie podoba sie mezczyzna pierwszy raz poznany, tzn zobaczony bo pioznac to bym musila sie odezwac i wiadomo to ym tu nie pisal :-)

Gość gdybyś powiedział
{3 razy tak jakos spojrzelismy na siebie "glebiej"} sam to napisałeś! Takie rzeczy się czuje. inaczej wygląda spojrzenie przelotne, a inaczej takie "głębsze", trwa dłużej, może być połączone z uśmiechem (leciutkim). Zawsze myślałam, że to kobieta jest na straconej pozycji, jesli chodzi o zawieranie znajomości - okazuje się że nie...... Przygotuj sobie jakieś teksty na różne okazje :-) ale jak mówiłam - nie takie typowe na podryw, tylko zwyczajne, dopasowane do sytuacji..... JA byłabym gotowa pieprznąć swoje zakupy (ale tak, żeby ta druga osoba widziała) - i podejść do niej/niego. Takie rzeczy robią wrażenie-o są niebanalne. jeśli chcesz wiedzieć - czego NIE mówić, to poczytaj topiki w rodzaju "najgorszy tekst chłopaka" itp. :-) chyba młody jesteś bardzo, co?

Gość gdybyś powiedział
jak po mnie poznać? Nie czekam -sama wyrywam facetów....

mlody to znaczy wedlug ciebie jak przedzial wiekowy ?????

tylko ze ja, moja przeszlosc jest nudna, zyje tylko jem, spie, ogladam telewizje, stracilem sily na walke o cos

Gość gdybyś powiedział
hmmm..... nawet nie miałam konkretnego wieku na myśli - ale - drogą dedukcji :-) - skoro masz takie dylematy, to znaczy, że raczej nie masz dużych doświadczeń z kobietami - to z kolei znaczy wg mnie oczywiście że wiekowo mieścisz się w pierwszej ćwiartce stulecia..... Ale nie muszę być dobrym detektywem....... :-)

Gość gdybyś powiedział
a może potrzebujesz chwilowo takiego zastoju? Może po to to jest - żeby pomyśleć, przemyśleć, zastanowić się itp...... Poza tym to całkiem przyjemny styl życia :-)

a jak mam miec jak uwazalem kobiety za anioly ktore sa niedostepne i kiedys jeden aniol stanie sie jedna miloscia jak kazdy czlowiek i tylko to jest milosc, iluzja zylem...

wcale nie przyjemny bo rzadza mna dziadoskie wyuczenia dziecinstwa i rodzicow, niestety to glownie hamuje mnie przed poznaniem kobiety, bo mam kompleksy, wiele mi zakazywano i ciagle ganiono, za to co innych nagradzano, czuje sie zaszczuty taki, jak patrze rozumowo to uwalniam sie w myslach, ale czynie jak rodzice, nedznie, biernie, miernie byle jak i siam, ale wiernie

Gość gdybyś powiedział
1. przenieś się do epoki romantyzmu. 2.zmień myślenie, bo mało realne 3.ale nie całkiem nierealne..... więc może się uda! I nie wzdychaj tak bo mam przeciąg w domu! :-D

pomoz mi uwolnic sie z tego nagrywania mojego mozgu przez lata to mnie niszczy, straszne to jest :( czy przemiany musza trwac 5 pokolen, a u innych 1 jednym wcieleniu

Gość gdybyś powiedział
coś mi się zdaje - że temat topicu to tylko czubek góry lodowej...... Chyba chciałbyś porozmawiać zupełnie o czymś innym..... Uwalniasz się w myślach? To dobrze - ale to długi proces i od myslenia do działania długa droga - trzeba być cierpliwym i nie zwątpić w siebie. To nie jest proste, wiem......

moge powiedziec, ze wygrywam w umysle pojedyncze bitwy, przewaga jest niewielka, ale to tylko umysl, a dzialanie juz nie jest to, mialem okazje, wiele kobiet mnie adorowalo, niestety odzywalo sie to co nagrane, a tego sam nie cierpie, zrazalemk kobiety nudziarz i gadki typu do garow, albo masz byc ciemna, ulegla itd, moi rodzice uwazali ze zarcie, dach nad glowa to wszystko i nic iwecej nie bylo, jeszcze szkola byla, choc i to bylo traktowane przez nich jako ciezki obowiazek i ja tak czuje ehhhh...