Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doskwierami samotnosc

jak poznac nowe osoby?

Polecane posty

nei mam zycia prywatnego, nie mam pracy, w dodatkujestem jakas nieruchawa 😭 o mamo! gdzie poznac ludzi???

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrr
mam ten sam problem

21:55 gazeta wyborcza np. znajdujac prace poza tym idac na jakis kurs np jezykowy i wychodzac do kina, pubu, disco ecc... pewniw idz samemu na disco albo do pubu i stan pod sciana:o

w pracy nie zawsze sa ludzie-czasami sa tam szczury :o

Pierwszy krok do poznania ludzi to znalezienie pracy lub pojscie na jakis kurs jezykowy czy inny, ktory doszkala. A stad jak sie pozna jakis ludzi to i mozna sie z nimi umowic czy to do pubu czy disco czy do kina. Poprzez siedzenie w domu ludzi raczej sie nie pozna. no chyba, ze przez czat, tez jakis sposob.

chcialabym moc sie do kogos przytulic

otulona_snem-->ale ja juz jedna podyplomowke zrobilam😭

doskwierami samotnosc--moze idz na jakis kurs jezykowy, jakiies szkolenie, znajdz prace jakokolwiek na poczatek ale by moc w koncu wyjsc z domu i miec kontakt z ludzmi.

gazeta wyborcza masz racje.Tak wlasnie chce zrobic. Cholera jednoczesnie mam awersje do ludzi i zyc bez nich nie moge:/

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrr
ale ci znajomi np.z pracy, kursu juz maja przyjaciol do wyjsc np.do kina.

w necie najszybciej, żeby znalesc przyjaciół na kursi i w pracy potrzeba dużo czasu i samemu trzeba być przebojowym.

i oczywiście trzeba trafić na swój przedział wiekowy mniej więcej zarówno w pracy jak i na kursie.

Mozna probowac i w necie chociaz np znam sporo osob (nie moge powiedziec kto bo tez czyta kafeterie:)) co maja negatywne doswioadczenia. mnostwo przegadanych nocy na czacie, obietnice wyjsc i na obietnicach sie konczylo...

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrr
ale onintamci z pracy juz maja kolezanki i koelgow

czesto jest tak ze znajomi z prcy sa znajomymi z pracy i na tym sie kończy.

czesto jest tak ze znajomi z prcy sa znajomymi z pracy i na tym sie kończy.-->dokladnie co do innych znajomych - ludzie maja rodziny albo kariery do zrobienia:/ , kazdy chce spdzac wolny czas z rodzina

Oj bez przesady. nie jest tak, ze zaraz tylko z rodzina. mam rodzine ale mimo to by odsapnac tez lubie umowic sie czasem na jakies ploteczki. zeby wlasnie chociaz odpoczac od rodzinki i codziennych obowiazkow.

\"najdujac prace poza tym idac na jakis kurs np jezykowy i wychodzac do kina, pubu, disco ecc...\" ja w żadne z tych sposóbów bym nie znalazł znajomych bo to trzeba być interesującym, ekstrawertycnym, pewnym siebie, gadatliwym :O echhhhhhhhhh :O

nie chce juz nudzic pojde spac, moze rano wysle jakies cv, bo i to zawalam ide, bo znow zaczne sie nad soba uzala🖐️ dziekuje Wam, ze ze mna byliscie za rady i wsparcie 🌻 iTobie gazetka zwlaszcza:)

wlasnie dowiedzialam sie z internetu, ze kolezanka, ktora wyplakiwala mi sie w klapy jest w ciazy. Wziela ode mnie ile mogla pomocy, a jak zobaczyl, ze juz sie nic nie ugra to ochlodzila kontakty. Teraz oczekuje dziecka. Dziekuje za uwage, nie mam wiecej pytan. Pojde spac, jutro tez jest dzien :o🖐️

Gość Aleksandra 270787
Hej chcialabym poznac nowe osoby. Mam Duzo znajomych chlopakow a chcialabym zawrzec znajomosci tez z dziewczynami zeby pogadac sensownie czy nawet o glupotych wyjsc i potanczyc.Mieszkam we wloszech w marche i mam 29 lat. Gdzie moge poznac kogos dosc normalnego. Nie chce tracic czasu na piste lalki. Olka

Gość Aleksandra 270787
Na puste lalki

Gość Aleksandra 270787
Nie puste lalki.....