Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabićstrach

strasznie się boję

Polecane posty

Gość zabićstrach

właśnie trwa operacja kogoś mi bliskiego,tak strasznie się boję. siedzę i ryczę z bezsilności. Najgorsza jest samotność

Gość zabićstrach
to nie jest śmieszne.

Gość walnij setke
nikt sie nie smieje :)

Gość zabićstrach
długa noc przede mną. modlę się,żeby wszystko poszło dobrze. nie mogę sobie znaleźć miejsca.najchętniej pojechałabym do szpitala,ale i tak mnie nie wpuszczą, a po drugie nie mogę zostawić dziecka samego.

Gość zabićstrach
tfu tfu :)

Gość anka baranka 2 kije
i jak poszlo??:)

Gość zabićstrach
dziękuję wszystkim 🌼 Wszystko ok :)

Gość Człowiek On Widzi
Może się udało! Jak zwykle mam pecha, obstawiłem u bukmacherów że się nie uda... ehh.... I tak Gugugulewicz was wszystkich zniszczy!

Gość zabićstrach
>Człowiek On Widzi szkoda mi na Ciebie słów

Gość Człowiek On Widzi
Przebieg końca świata 1. Dwa straszliwe potwory – Ołkman i Kołkman – goniące Słońce i Księżyc wreszcie dopadną swe ofiary. Wtedy Słońce i Księżyc przestaną istnieć, gwiazdy pospadają i cały nieboskłon ulegnie zniszczeniu 2. Zapieją koguty, wzywając do walki! 3. Gulman, pies nienawiści, głośno zaszczeka. Na ten sygnał więzy krępujące Ochmana i Rzeżuszycho od geografii opadną Ochman i Rzeżuszycho od geografii (straszliwy nauczyciel geografii) uwolnią się z więzów i postanowią zemścić się na ludziach. Boska Rzeżuletta wyjdzie z wody na ląd, a Ochman, wraz z olbrzymami i innymi sprzymierzonymi mu potworami, na statkach, aby zemścić się na swych wrogach. 4. Wielki Wódz Ludzi wyprowadzi swych wojowników z koszar, by wzięli udział w bitwie. Wielki Wódz Ludzi zginie jednak pożarty przez Rzeżuszycho od geografii. 5. Ochaman i Batman pozabijają się nawzajem 6. Gajda zgładzi Boską Rzeżulettę, lecz sam umrze od jej jadu. 7. Człowiek Co Zrobiłeś Swojemu Dziecku zginie w pojedynku z Człowiekiem On Widzi. 8. Zginą wszyscy Ludzie, a armia Ochmana będzie walczyć z niedobitkami ludzkich wojsk do samego końca 9. Na koniec Bóg On Widzi Gugugu, władca nienawiści, używając płomiennego miecza zemsty, podpali Ziemięi pozostałe światy. Wtedy wszystko zostanie zniszczone.

Gość zabićstrach
zazwyczaj nikomu źle nie życzę,ale... uważaj bo następną noc możesz Ty przepłakać

Gość Człowiek On Widzi
Ja też nikomu, źle nie życzę. Pozwoliłem sobie na głupawy żaryt bo wszystko dobrze się skończyło. Jakbym nie widział twojego wpisu, że jest ok to bym bzdur nie pisał. Jak uraziłem to przepraszam...

Gość zabićstrach
ok :) cofam to co napisałam wyżej