Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

junejuly

Dzis rano zobaczylam plus na tescie- bardzo zla wiadomosc

Polecane posty

Mam 30 lat, moja pierwsza \"wpadka\" ma juz 7 lat. Nie mam sie komu pochwalic, bo moj zwiazek to jakies zgliszcza. Wszczyscy mnie znowy wysmieja, ze nie umialam trzymac d.. na klodke. Chce mi sie wyc.

Nie mam pracy (znowu), facet sie nie nadaje na ojca (psychiczne znecanie nad otoczeniem i dlugi), poprzednie dziecko wychowalam bez ojca, na samych uzywanych rzeczach po innych dzieciach. Obiecywalam sobie, ze nastepnym razem to bedzie inaczej. Ksiaze z bajki, praca, slub i dopiero ewentualnie potomstwo. Pora mi uwierzyc w Boga, skoro jest taki zlosliwy dla mnie.

Gość dlaczego tego nie zrobiłaś
Nie zabezpieczałaś się??

Gość asfzxf
a czy wy myślicie że wpadają tylko osoby które się nie zabezpieczają???????????/ masa ludzi uzywa zabezpieczeń a i tak wpadają!!!!

Gość rerxfr
tak, ale pytanie bylo do junejuly, a nie do ciebie :p

Gość WRonka boża
junejuly --> zabezpieczylas sie czy nie? i po co poszlas do łózka z chamem sadystą????????!!!!!!!!!!!! nie moge tego .... jak tak mozna

Gość Poszukaj pracy przez
portal GUMTREE jest niewiele ofert tzn mniej niz na pracuj pl czy innych tym podobnych ale tam prawie nie ma posredników a Ci pracodawcy co się tam ogłaszają przewaznie potzrebują pracowników na tzw wczoraj.Drugim portalem który polecam to GAZETAPRACA próbuj sie załapac gdziekolwiek zeby tylko mieć ubezpieczenie i jakies swoje grosiki.Masz sytuacje nie do pozazdroszczenia walcz o pracę póki ciązy nie widać.Próbuj chociaż:)))

Pomińmy kwestię "po cholerę poszłaś do łóżka z taki dupkiem". Jeżeli to wczesna ciąża to zorientuj się na środkami farmakologicznymi które wywołają miesiączkę, można je znaleźć na necie.