junejuly 0 Napisano Październik 10, 2008 Mam 30 lat, moja pierwsza \"wpadka\" ma juz 7 lat. Nie mam sie komu pochwalic, bo moj zwiazek to jakies zgliszcza. Wszczyscy mnie znowy wysmieja, ze nie umialam trzymac d.. na klodke. Chce mi sie wyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
junejuly 0 Napisano Październik 10, 2008 Nie mam pracy (znowu), facet sie nie nadaje na ojca (psychiczne znecanie nad otoczeniem i dlugi), poprzednie dziecko wychowalam bez ojca, na samych uzywanych rzeczach po innych dzieciach. Obiecywalam sobie, ze nastepnym razem to bedzie inaczej. Ksiaze z bajki, praca, slub i dopiero ewentualnie potomstwo. Pora mi uwierzyc w Boga, skoro jest taki zlosliwy dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dlaczego tego nie zrobiłaś Napisano Październik 10, 2008 Nie zabezpieczałaś się?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość werew Napisano Październik 10, 2008 no a zabezpieczenie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asfzxf Napisano Październik 10, 2008 a czy wy myślicie że wpadają tylko osoby które się nie zabezpieczają???????????/ masa ludzi uzywa zabezpieczeń a i tak wpadają!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rerxfr Napisano Październik 10, 2008 tak, ale pytanie bylo do junejuly, a nie do ciebie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WRonka boża Napisano Październik 10, 2008 junejuly --> zabezpieczylas sie czy nie? i po co poszlas do łózka z chamem sadystą????????!!!!!!!!!!!! nie moge tego .... jak tak mozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Poszukaj pracy przez Napisano Październik 10, 2008 portal GUMTREE jest niewiele ofert tzn mniej niz na pracuj pl czy innych tym podobnych ale tam prawie nie ma posredników a Ci pracodawcy co się tam ogłaszają przewaznie potzrebują pracowników na tzw wczoraj.Drugim portalem który polecam to GAZETAPRACA próbuj sie załapac gdziekolwiek zeby tylko mieć ubezpieczenie i jakies swoje grosiki.Masz sytuacje nie do pozazdroszczenia walcz o pracę póki ciązy nie widać.Próbuj chociaż:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_F 0 Napisano Październik 10, 2008 Pomińmy kwestię "po cholerę poszłaś do łóżka z taki dupkiem". Jeżeli to wczesna ciąża to zorientuj się na środkami farmakologicznymi które wywołają miesiączkę, można je znaleźć na necie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach