Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Santo Subito

.

Polecane posty

>> Skąd wiedziałeś, ze chodzi o ważny powód o nazwie "nagle obleciał mnie cykor"? Bo w obliczu spotkania ze mną KAŻDEJ kobiecie miekną kolana i robi się wilgotno tu i tam, ale nie każda potrafi to przezwyciężyć :classic_cool:

Kiedys ktos napisal ze 15% mezczyzn posiada 50% dzieci, myslalem ze to jest wyssane z palca ale wzielem klase mojego syna i sam bylem wszoku: ok. 21scioro dzieci, jeden z rodziny 6sciorga dzieci (ma piecioro rodzenstwa), 1 to czworka w rodzinie, 1 trojka, 12 jedynek i reszta to dwojki (6). Razem mamy 37 dzieci, 21 ojcow. i teraz obliczenia: ojciec 6 sciorga ma: 6/37*100%=16% ogolu dzieci ojciec 6+4 razem maja: 10/39*100%=27% ojciec6+4+3 maja: 13/37*100%=35% spora liczba a to dopiero trzech! dokladajac kolejnego mamy 15/37*100%=40% natomiast ok. 15% mezczyzn to jest 0,15*21=3.15, czyli na przykladzie tej klasy wyszlo ze 1/3 by mieli. W kazdym razie sporo wiec bym sie nie martwil bo prawo selekcji dziala!

"Bo w obliczu spotkania ze mną KAŻDEJ kobiecie miekną kolana i robi się wilgotno tu i tam, ale nie każda potrafi to przezwyciężyć" Podobno marzyć trzeba zawsze i mimo wszystko :D

Gość kobietakaaa
mężczyzna, który robi wrażenie na kobietach nie posługuje się takim rynsztokowym językiem ;/ \'dżetnelmenie uliczny\' ;]

>>mężczyzna, który robi wrażenie na kobietach nie posługuje się takim rynsztokowym językiem Wiem, mężczyzna, który chce zrobić na kobiecie wrażenie, inaczej wykorzystuje swój język :classic_cool:

Santo, Już nie bądź taki logiczny :P ;-) Poza tym przypominam, ze mam dziś wszytko gdzieś, i co prawda dzięki Twojemu topikowi pt. . nieco się uśmiechnęłam, ale i tak mógłbyś mnie jeszcze jakoś pocieszyć ;-)

Gość myślę nad nickiem
Tylko nie Justyś, prosze. Po cos zmieniłam nick - i tak prosze się do mnie zwracać. Tamari, powiem Ci wszystko, jak się spotkamy. Co robisz dzisiaj?:P Może na jakies piwko dasz się namówić? Bo muszę wyjechać na dniach, a wracam dopiero po Wszystkich Świętych. Choć plany były inne... Ale nic poradzę. Luśko, jasne, będe czekać niecierpliwie.:)

>> mam dziś wszytko gdzieś, i co prawda dzięki Twojemu topikowi pt. . nieco się uśmiechnęłam, ale i tak mógłbyś mnie jeszcze jakoś pocieszyć Kto umarł, że taki zły humor? :o Czy moze choroba sciekłych krów znowu nawiedziła? :classic_cool:

no nie! wyjezdzasz?????? ja dzisiaj nie moge, wczoraj wrocilam pozno do domu, a dzisiaj sie chujowo czuje:-O w ogole jestem zaproszona na czyjes urodziny i nie wiem co z tym zrobic

>> A wiesz, ze to jest trop. Pewnie chodzi o śmierć komórki jajowej Czyli i w jednym i drugim przypuszczeniu co do powodów złego humoru miałem rację :classic_cool: Ależ ja jestem zajebisty ;)

>> mam zaszczyt z Tobą pogadać ma służyć za sugerowane powyżej należne mi pocieszenie ...oraz Twoją zajebistość, bo normalnie tylko z takimi rozmawiam ;)

dobra Ju jak wrocisz to sie odezwij, spotkamy sie a teraz ja opuszczam szanowne towarzystwo 🖐️

Santo, teraz to ja się postaram, żeby ten topik nie spadł i zawsze się utrzymywał na pierwszej stronie forum. Nie wiem tylko, co zrobić, żeby i wypowiedź z godziny 12:58 jakoś wypromować ;-)