Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Santo Subito

.

Polecane posty

Świat przepełniony jest przegranymi, sfrustrowanymi frajerkami. Większość ma o sobie niewiadomo jakie mniemanie, a w rzeczywistości to zwykłe chłystki :o Taki frajerzyna kurdupel 176 cm - ledwie to znad stołu wystaje, a kaze nazywać sie męzczyzną :o Czy dumny posiadacz pełnych 15 cm we wzwodzie - myśli taki, że swoim mikruskiem świat zwojuje, a ci z lepszym samopoiczuciem, ze zaspkoją kobietę :D Dacie wiarę? :D Frajerzy z zapadłymi klatami, chudymi ramionkami, zgarbieni, pryszczate mordy, pingle -4 dioptrie, w tanich ubrankach z wyprzedaży, czy o z grozo, w garniturkach z bazaru i vansach - codziennie mijam takich na ulicach i się zastanawiam - po co taki gnom zajmuje miejsce w przestszeni publicznej? Po co taki człowiek żyje? I szybko przychodzi odpowiedź - tacy też są potrzebni, równowaga w przyrodzie musi być zachowana :) Na całe tabuny takich przegranych leszczy przypada kilka promili takich zajebistych gości jak ja :classic_cool: Większość facetów to nudne jak flaki z olejem istoty, szaraki bez intelektu, polotu, zaradności życiowej i z poczuciem humoru na poziomie Edgara Gosiewskiego :o Manifest ten kieruję do was przeciętniacy i przegrańcy - jak widzicie faceta takiego jak ja - postawnego, przystojnego, o odpowiednim statusie materilanym, w drogim samochodzie, z własnym mieszkaniem, na widok którego wzdychają kobiety i mdleją nastolatki - odsuńcie się na bok, patrzcie i obserwujcie jak wygląda ideał i dążcie do bycia takim własnie ideałem :classic_cool: Skończyłem, możecie rozpoczynać festiwal zawiści :classic_cool:

Gość czym sie niby chwalisz
i tak nadal nie masz laski:P

Gość wredrna i agresywna
to ile ma ten twoj pen we wzwodzie?:classic_cool:

Gość pokalka
a ty jakim prawem zajmujesz miejsce w przestrzeni publicznej?

>>to ile ma ten twoj pen we wzwodzie? Nie mierzyłem, ale dużo :classic_cool: Jak zdejmuje majtasy, to dziewczyny z zachwytu majao czy jak pięciozłotówki :classic_cool:

>> a ty jakim prawem zajmujesz miejsce w przestrzeni publicznej? prawem Łomonosowa - na jednego przegrańego przypada jeden wygrany - w tym wypadku JA :classic_cool:

Gość wredrna i agresywna
to gdzie te wszystkie dupelasie ktore za toba wzdychaja skoro juz tylko zostalo ci stukanie sie kasztankami :classic_cool:

>> Oczywiście, że nie mierzył. Kolega ma generalnie kłopoty z liczbami. Zbadałbym ci nim migdałki :classic_cool: Gdybym tylko nie brzydził się włożyć go w twoją zapryszczoną facjate :o

Gość zapodaj fote swojego wacka

przeciez ty jestes gejem,napisales ze masz ZBYSZKA

nie jestes wierny bo napisales ze pokazujesz dupom swojego wacka i maja oczy jak 5 zloty:classic_cool:

Gość myślę nad nickiem
Powiem Tamari:P

hemoroidy juz na ciebie czekaja:classic_cool:

>> nie jestes wierny bo napisales ze pokazujesz dupom swojego wacka i maja oczy jak 5 zloty Jestem wierny swojemu mężczyźnie ❤️ O kobiety on nie jest zazdrosny :classic_cool:

Gość myślę nad nickiem
O Zbyszku powiem, Santo. I że masz brązową końcówkę... Fuj:o

>> Santo, rozumiem, ze w dni parzyste jesteś taki jak przedstawiłeś w pierwszym poście, a w nieparzyste mieszasz z matką i masz 450 PLN renty ? Chcesz sie przekonać jaki jestem naprawdę? :classic_cool: