Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielica 1178

Nocna podróż pociagiem. Jak zadbac o bezpieczenstwo?? Prosze o porade

Polecane posty

Gość ***Narzeczona ***
Ja bym nie pojechala rozumiem mile ze Cie zaprosili ale jak facet moze pozowlic zbey dziewczyna sama podrozowala noca. Pozatym on wyjechal tylko na weekend wiec nic sie nie stanie jak odmowisz i sie nie zobaczycie. Wiesz jak MOj Narzeczony ma samochod u mechanika i ja wtedy wpadam do niego to on nie pozwalal noca wraca mi autobusem te 40 min i pozycza wtedy od kogos auto zbey mnie bezpiecznie odwiezc a co dopiero 10 godizn jazdy noca w pociagu. Moja babcia zostala 3 razy napadnieta i okradziona podczas podrozy pociagiem. Powiedziala ze do 3 razy sztuka a teraz juz nie podrozuje sama zawsze ktos z rodizny jedzie po nia 250 km samochodem

Jak wyżej. Wsiadaj tam gdzie siedzą już ludzie, którym dobrze z oczu patrzy:classic_cool: Takie cwaniaczki przeważnie unikają pełnych przedziałów. Pilnuj torebki gdzie masz bilet, pieniądze, dokumenty. Możesz też jechać w pierwszym wagonie. W nim siedzi kierownik pociągu:)

Gość ferop2
ja mam same dobre wspomnienia :) do tego jeżdżę ostatnio korzystając z promocji Intercity więc wychodzi bardzo tanio :)