Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny1985

ona byla prostututka.

Polecane posty

Gość smutny1985

zwiazalem sie z dziewczyna. w placzu mi wyznala,ze byla prostytutka. Kocham ja, ale mam zal. Wybaczyc? To wrazliwa dziewczyna, ale jak mogla...

Gość smutny1985
to jak? zapomiec? Wybaczyc czy nie?

Gość lklh
znajdz sobie jakąś porządną a nie dziwkę...będziesz z nią szedł to pół miasta będzie palcami was wytykać że z nią spali...po za tym jak możesz ją dotykać?..fujjj :O

Gość smutny1985
Juz dzis wiem,ze to nie meskie ale plakalem. Ona mowi,ze to bylo kiedys. teraz sie zmienila. Ja w to wierze. Ale wciaz mam w glowie,ze ilu ja mialo...

Gość smutny1985
Taka mila, dobrze wyksztalcona, piekna, rodzinna dziewczyna. Jak ona mogla... Serce mi krwawi

Gość in your room
Ludzie to prowokacja i to słaba:O

Gość smutny1985
tak oczywiscie. :/ A co? Prostuytutki, cichodajki tez potem znajduja sobie mezow:/ tylko dlaczego ona, dlczego nie inna..

Gość lklh
bo pewnie lubi ten ''sport'' a ze jeszcze jej za to płacili to wogóle jej pasowało....bo skoro jest wykształcona to mogła sobie poszukać normalną pracę...tylko po co skoro tu pracowała krótko a kasy miała kupe i robiła to co lubi....a w normalnej pracy to by musiała pracować i pewnie kiepsko zrabiać ....kopnij ja w dupe póki jeszcze możesz

ty się zastanawiasz czy wybaczyć czy nie a ja proponuję się zbadać na hiv i kiłę :)

Gość smutny1985
Ona dopiero co studia skonczyla. ciagnela dwa kierunki - historię i socjologię (jeszcze jek rok socjologii zostal),m wiec w zawodzie jeszcze nie pracuje. "...Plus za szczerość dla tej dziewczyny. .."--> niby tak. Ale moze to zabrzmi dziwnie ale ja nie chce tego wiedziec, wolalbym by nigdy mi tego nie mowila. Moze oszukuje sam siebie... Ona teraz sie stara, widze jak bardzo, ale jej przeszlosc..

Gość smutny1985
w sumie z tym badaniem dobry pomysl. syppiam tylko z nia od dwoch lat, ona od trzech juz tego nie robi i mowila,ze sie badala tuz po skonczeniu tego ...

Gość lklh
a kto mówi że miała w swoim zawodzie pracować...mogła podjąc obojętnie jaką pracę..ale wolała zostać dziwką :O

Gość smutny1985
boze... jak ona mogla wycenic swoje cialo. Ciagle siedze i łzy i leca... Jak mogła...

Gość smutny1985
wiem. Mogla pracowac inaczej..

\"12:51 lklh a kto mówi że miała w swoim zawodzie pracować...mogła podjąc obojętnie jaką pracę..ale wolała zostać dziwką \" bo łatwiej dupę wypiąć niż ruszyć głową :P

Gość lklh
tuz po skonczeniu tego to badanie nie wykazały by hiv....dopiero po pół roku wychodzą wiarygodne wyniki...więc pędz do labolatorium i się badaj bo może już spieprzyła ci życie :O

Gość smutny1985
ja chcialem sie jej oswiadczyc, planowalem z nia przyszlosc

nie badz egoistyczny, przeciez na pewno ona tego żałuje! teraz pogardzisz nią? przecież to też człowiek, ludzie są lepsi, gorsi, ale także sie zmieniają. daj jej szanse, wiadomo ot moze byc trudne, ale pomysl co ona musiala czuc mowiac ci to, widac ze jej na tobie zalezy, ze zaluje tego, ze bardzo cie kocha!!! docen to co jest!

Jedna rzecz... sobie musisz zadac pytanie czy bedziesz potrafil kochac i zyc z tym ciezarem* bo jezeli to ma byc nigdy nie gojaca sie rana to oszczedz i sobie i jej cierpien.

autorze dzisiaj co druga studentka sobie w ten sposób dorabia, jedna się przyzna, inna nie, twoja prostytutka jest przynajmniej szczera:D

Gość wysmiewczyni
No coz zawsze bedziecie mieli zabezpieczenie majatkowe wpostaci jej kapitalu. W razie potrzeby odnowi swoje kontakty, doswiadczenie ma ogromne wiec jak cos to z glodu nie umrzecie. A tak na marginesie przeciez dalej moglaby tak zarabiac a ty bys siedzial sobie w domu. Przeciez to tylko praca:) Bierz ja swietna partia. Zawsze mozesz kumplom przyjemnosc zrobic na kawalerskie czy imieniny. A i czasem przy flaszce tez w ramach prezentu podeslac im dziewuche. Chociaz pewnie juz ja znaja:) Polecam same korzysci.

Gość wysmiewczyni
Doprawdy hmmm nie wiem gdzie studiowalas ale chyba praktyki mialas w burdelu bo na mojej uczelni tak nie bylo. A jesli mowisz o jakis uczelniach dla tych malo inteligetnych to sie nie dziwie. Zaczynaja juz praktyki bo po takiej szkole nie wyzyja ale to inna sprawa. Napisalas o jakis marginesach spolecznych tzn. o uczelniach prywatnych w ktorych moze studiowac caly margines, wystarczy ze zaplaci no wiec te wszystkie prostytutki jak jeden maz smialo wala. Tylko nie wiem po co bo na trasie papierkow to nikt nie sprawdza.

Wysmiewczyni ... ironia to zdecydowanie nie jest bron dla Ciebie . Niezrecznie sie nia poslugujesz .

Gość juz lepiej prostytutka niz
taka, co kiedyś kogoś zdradzała....

Gość niefien
chyba was wszystkich pogięło:spróbujcie opłacać dwa kierunki studiów z"normalnej"pracy,marzenia!!!!!!!!!!!!!!!A co Ty chłopcze chcesz jej przebaczać?Przecież się wtedy nie znaliście,przecież Cię nie zdradzała.TO PRZESZŁOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!