Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przedlipo

*******WAŻNE-SIMKA********

Polecane posty

Gość przedlipo

hej czy robił ktoś lipo lub inną "plastykę" u simki-simka??? ze studzienic??? jestem przed lipo u niego i chce sie upewnic czy dobrze wybralam bardzo prosze o wasze opinie na jego temat!!!

Gość przedlipo
no właśnie nie potrafię tam nic znaleźć strasznie tam dużo tego, a o simku znalazłam jedną wypowiedź:( możesz podać linki albo napisać coś o nim???

Gość przedlipo
dzięki wielkie

prosze bardzo. Generalnie skup sie na postach z ostatnich kiku mieisecy, sa niestety raczej negatywne, początki ( zabiegów doktora) były ok ale potem, po kilku miesiacach wychodzą nierówności i inne komplikacje, generalnie lepiej uwazac. Pozdrawiam

Gość przedlipo
no właśnie znalazłam dużo posytywnych i tyle samo negatywnych... żadne aktualne, wszystkie z 2005-2006r nie cgce popełnić błędu... nie chcę,żeby ktoś mnie oszpecił... nie chcę później żałować...

ja widzałam wiecej negatywnych i dlatego nigdy tam nie pojade choć kiedyś chciałam , pozdrawiam i przemyśl raz jesczcze !

Gość przedlipo
we wtorek mam umówioną wizytę-pojadę dowiem się co i jak, ale zdecydowana na niego nie jestem... a możesz polecić kogoś od lipo na śląsku??? jeśli tak, to gdzie i jakie ceny??? pozdrawiam

niestety nie moge bo nie robiłam tam nic. Przemyśl Czechy: Brzuchański, Polak, Lucak. Poczytaj na forum beauty. Pozdrawiam Cie.

Gość jenna000
poczytaj na forum twojeciało.pl