Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żółty kwiatek

Kto mi moze pomóc- gronkowiec zlocisty

Polecane posty

Gość żółty kwiatek

Moja 2- letnia córka ostatnio bardzo chorowała, wzieła 7 antybiotyków przez 1,5 miesiąca. W końcu po mojej sugestii lekarz zdecydował sie na wymaz z nosa i gardła. W nosku wyszedł gronkowiec złocisty, aw gardle grzyby. CZy tego gronkowca mozna się całkowicie pozbyc cz bedzie "wracał" i infekcje będą nadal sie powtarzać? Kto miał podobne doswiadczenia, prosze o pomoc i wskazówki.

Gość rthrjsjstjstjstj
ja mialam gronkowca zlocistego, nie martw sie , kazdy ma z nas ta bakterie, czasami sie uaktywnia, czasami , nie ja bralam zastrzyki prawie dwa lata, ale wszytsko od wielu lat jest w porzadku! nie mam

Gość żółty kwiatek
2 lata??

Gość żółty kwiatek
podejrzewałam ze leczenie bedzie długie, ale nie myslałam, ze az tak długie

Gość rthrjsjstjstjstj
okolo 1.5 ale pozniej to bardzo zadko, raz na mce, to wszytsko alezy od organizmu

na gronkowca swietny jest lisc oliwny, ale zapytaj lekarza, czy tak malemu dziecku mozna podawac. Poszukaj na dziale zdrowie topiku o tym lisciu. Ja jestem w trakcie przyjmowania go i jestem zadowolona :)

Gość żółty kwiatek
Szczeze mowiąc, to jestem przerazona. Nie wiem czy uda się to wyleczyć czy tylko jakos zaleczyc i potem bedzie łapała infekcje jedna za drugą. Miał ktoś takie problemy z dzieckiem?

Gość ja tez mialam
tez wciaz chorowalam, az wykryli. Spoko, to sie da zaleczyc ;) Mam 30 lat i juz sie potem nie ujawnilo... Ale leczylam wtedy takim niemieckim preparatem R14, czy jakos tak ;)