Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panienka Angelinka

ODPOWIEDNI WIEK I MOMENT NA PIERWSZY RAZ?

Polecane posty

Gość Panienka Angelinka

Mam 17 lat. W zasadzie bliżej już osiemnastki niż siedemnastki. Spotykam się od dwóch miesięcy z mężczyzną 23 letnim. Większość moich koleżanek posiadających chłopaka pierwszy raz ma już za sobą. Ja w sumie bym też chyba chciała... Tzn. mam duży temperament itd... Ale waham się...

Gość Panienka Angelinka
Kobieta która ma swoje potrzeby jest szmatą? Gratuluję w takim razie matki szmaty tym, dla których kobieta któa ma ochotę się kochać jest szmatą

Gość hehheh
smieszne wiesz jakie masz potrzeby jak jeszcze nawet tego nie robilas? nie osmieszaj sie

Gość in maj opinion
17 lat, 2 miesiące i już do łóżka z 6 lat starszym kolesiem? :o za wcześnie. powinnaś być pewna że to TEN, że mu ufasz całkowicie, a nie rozpatrywać sprawę w stylu "Większość moich koleżanek posiadających chłopaka pierwszy raz ma już za sobą" :o bo tak myślą tylko puste doopodajki

Gość Panienka Angelinka
czy w dzisiejszym świecie można komuś ufać całkowicie?

Gość Panienka Angelinka
Nie mówię, że mam zamiar zaraz, za chwilę, bo 2 mce to naprawdę krótko, ale coraz częściej o tym myślę... Co o tym myślicie, po jakim czasie waszym zdaniem wypada iść na całość porządnej dziewczynie?

Mnie się wydaje, że powinnaś byc pewna, że tego chcesz z tym właśnie mężczyzną w tym właśnie momencie... i jednak być gotowa na wszelkie tego konsekwencje.

Gość hehheh
a pozatym poruszajac temat tego ze twoje kolezanki juz maja to za soba udowodnilas jaki z ciebie dzieciak...szok:( ja w tym wieku to mialam za soba...ale majac takie podejscie jestem pewna ze dla ciebie to jeszcze za wczesnie!

jakie konsekwencje co ty pierdolisz ??? Zabezpiecz się autorko i nie dawaj się zastraszyć. Jak będizesz gotowa to do łóżeczka i już ;) Te cnotki tutaj Ci zazdroszczą a nie dają rady ;)

Gość just81
ja tez miałam swój pierwszy raz w wieku 17lat.Ale chłopaka znałam dłuugo (od podstawówki)i byliśmy razem ok roku.Nie żałowałam że czekałam

Gość Panienka Angelinka
a myślicie, że jeśli chciałabym jeszcze poczekać mogę oczekiwać od niego, że będzie na mnie czekał na przykłąd jeszcze kilka dobrych miesięcy?

Gość Panienka Angelinka
Boję się, ze nigdy nie spotkam męzczyzny któremu w 100% zaufam...

Hehe bo nie powinnaś :) Kazdy rogi przyprawia ;) Jak kocha to poczeka - zawsze mozesz mu zrobić loda albo ręcznie ;)

Sunset, ale wpadnięcie jest tylko jedną z możliwych konsekwencji. Ja pisze o troche szerszym aspekcie. A co do czekania, to Sunset ma rację - możecie zaspokajać swoje potrzeby w inny sposób. Najważniejsze, żebyś nie żałowała tego, co zrobilas.

Gość just81
jeżeli nie poczeka nawet kilka miesięcy to nie jest to odpowiedni "kandydat"

To o jakich konsekwencjach piszesz ??? Będzie miała doła czy co ?? Nie traktujcie seksu jako jakiejś wyroczni - to bezsens :) Jak będzie pewna to niech to zrobi i koniec ale będzie brała poza tym 100000 c czynników na NIE :)

Gość kilka miesięcy czekać
na jakim ty świecie żyjesz????

Nie wiem, co będzie miała, ale może np. czuć sie po tym podle albo zniechęcić do seksu na długo. Albo się uzależanić.:P Różnie to może być, nie ma co wyrokować, dużo tez zależy od tego, jak facet sie potem zachowa. I w trakcie.:P

Gość kilka miesięcy czekać
poszuka gdzie indziej jak ty mu nie dasz, 17 lat to ok wiek

myślenie boli - nie ma co gdybać - obojętnie z kim to może różnie być :) nawet jak będzie coś nie tak to przeciez to tylko seks ludzie .....

Gość ylkkkl
o ja pierdole po 2 mies do łożka? pojebało cie? Szybki numerek i bajbaj bejbe, ja nie moge wżyciu nie poszlabym z facetem do łózka po kilku miesiącach znajomosci :o

Gość Panienka Angelinka
a po ilu byś poszła?

po tylu po ilu by była na 100 % że chce. Nie sugeruj się opniniami innych bo to bezsens...... A to że po dwóch miesiącach za wcześnie to zwyczajne pierdolenie. Każdy ma swoje wartosci i zasady i nimi się własnie kieruj.

Gość pczekaj do 18stki

Gość Panienka Angelinka
Waszym zdaniem ile należ się zkimś spotykać zeby potem iść z nim na całość że to tak ujmę i nie żałować ze za wcześnie

Gość Panienka Angelinka
Prawiczek- dzięki :) a ile mcy to odpowiednio byłoby?