Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panienka Angelinka

ODPOWIEDNI WIEK I MOMENT NA PIERWSZY RAZ?

Polecane posty

Gość ylkkkl
ale masz problem, idz po slubie dziewczyno a nie teraz pierdolisz farmazony :o

Gość ylkkkl
wiem że to raczej nie jest realne ale przynajmniej nie zadawałaby takich durnych pytan, tak trudno poczekac do slubu a nie pieprzyc sie z byle kim uważając ze to jest prawdziwa miłośc albo że koleżanki juz to zrobiły :o

Nie ma jakiegoś określonego okresu czasu po jakim już można iść z facetem do łóżka. Ja poszłam na całość po m-cu bycia razem, mimo że byłam dziewicą i nie żałuję. Poza tym ja nigdy nie miałam w sobie czegoś takiego, że dziewictwo jest jakąś wartością. To tylko fałd skóry. Najważniejsze to żeby iść do łóżka z facetem, na którym nam zależy, a nie przejmować się duperelami. Pomyśl o zabezpieczeniu, bo to jest naprawdę najważniejsze zwłaszcza w Twoim wieku.

Gość istnieja jeszcze 17l dziewice

wiesz, jakby chodziło o to, że jesteście w sobie szaleńczo zakochani i w ogóle... to wiek nie ma większego znaczenia. ale jak wyjeżdżasz z tekstem, że "bo większość koleżanek ma to za sobą" :O :O :O no to sorry, ale chyba jeszcze nie do końca pojmujesz, co to jest seks.

etam, gadanie co prawda jestem ju,ż wypita ale co mi tam ja poczułam, że to ten jedyny mając 15 lat, miesiac po skończeniu 16 lat miałam pierwszy raz za sobą i co? nie żaułuuję! 4 rok jestem z mom i codzień moja i jego miłoś rośnie:) rób jak czujesz, spontan się w życu liczy na staroś będziesz żałowac, że nie grzeszyłaś:)

Gość ja też chciałam z kimś być
jak miałam 17 lat, wokoło wszyscy to robią

nie chodzi o t , żee wszyscy. o miłośc tu chodzi. i dojrzałośc jesli autorka chce z tym swoim go przeżc.

Gość co ja tó robie
Jeżeli szukasz przygody to możesz to zrobić w każdej chwili. Nie ma odpowiedniego wieku. A jak chcesz coś wiecej jak przygoda to poczekaj bo może Cię facet przelecieć i Cię olać.

Gość In maj opinion
aha i jest jeszcze kwestia ile się znacie bo jak krótko, to lepiej trochę poczekać, inna sprawa jak ludzie się znają np rok i są ze sobą te 2 miesiące to wtedy co innego najpierw trzeba być pewnym co do faceta i związku, a potem brać się za seks, skąd wiadomo czy to nie taki, który lubi "zaliczać młode" :o

Gość co ja tó robie
Moim skromnym zdaniem dużo jest facetów którzy mówią że młode są łatwe poznaj jego intencje bo możesz żałować

Gość chcesz to zrobić to rób

Gość wstyd być 17letnią dziewicą

Gość jkgjkj
takie małolaty czesto sie zakochuja i uważają że to prawdziwa miłośc i co? i często okazuje sie że to goowno prawda i tak "zaliczają" kolejnych chłopaczków

Gość większość ludzi traci wianek
w wikeu 16- 17 lat

Gość jkgjkj
Wiec kiedy dziewczyna wie kiedy to jest ta prawdziwa miłość?A właśnie po ślubie, kiedy bedzie jej pierwszy raz. :p

16-17 owszem ale to są puste dziewczyny. Które w przyszłości mają problem ze znalezieniem stałego partnera o ile nie wpadną wcześniej Dostają dużego kopa albo są z facetem na siłę i żałują tego co zrobiły. Niestety taka rzeczywistość.

Gość ciocia dobra rada.
prawiczek i kropka 1987 ty to przegrałeś z kretesem życie. ja pieerdole ile bym dala zeby Ci osobiście jeebnąć. z takim stulejarskim podejsciem do życia to ty nigdy nie zaruuchasz. na jakim ty swiecie zyjesz?? dziewica do ślubu itp. wez zmien dilera albo odstaw to co wachasz albo łykasz bo tak długo juz nie pociagniesz !!

Ciociu Twoją dobra radą jest ru**ac co popadnie i byle gdzie? I myślisz że faceci chcą być z takimi kobietami? Które trzeba trzymać na smyczy żeby nie przespały się z jakimś innym facetem? Jeżeli ktoś chce mieć normalny związek to powinien długo wstrzymywać się z seksem. A i trochę tolerancji a nie od razu wyskakujesz do kogoś nie każdy musi mieć takie poglądy jak Ty!

Gość 65 lat
ja mysle ze najodpowiedniejszym wiekiem bedzie cos kolo szescdziesiatki

Gość wiek jest odpiwedni
wtedy kiedy sie czuje odpowiednio dojrzalym do seksu;P, dziewictwo nie jest uniwersalna wartoscia, dla czesci ludzi wieksza wartoscia jest wiernosc, podobne poczucie humoru, upodobania, poglady, sa to ludzie bardziej otwarci i tolerancyjni przewaznie, ciekawi swiata, lubiacy eksperymentowac i czesto zwyczajnie odwazniejsi, niz osoby za okresleniem konserwatyzm ukrywajace duszne zasciankowe myslenie;P.

Gość wg mnie powinnas miec
przynajmniej 18 lat i musisz byc pewna czy on cie naprawde kocha i ze bedziecie razem zebys pozniej nie załowała tej decyzji

Gość kto powiedział że trzeba
mieć 18 lat żeby seks uprawiać??

Gość trzy piedziesiat
ale kogo to bulwersuje? ciebie? to dopisz MOIM ZDANIEM. Czlowieku pierdolisz od rzeczy, jestes strasznie zmanipulowany przez spoleczenstwo, to nie wypada tak nie mozna, 2 miesiace to za krotko - masz ewidetnie zaburzone wlasne myslenie i nawet sobie z tego sprawy nie zdajesz

Gość lolka90092309456
ehh no tak... powiem tak. Skończyłam 18 lat, przeżyłam swój pierwszy raz z chłopakiem z którym byłam trzy miesiące... czy to dużo? no nie powiem ale nie żałuje. Byłam pewna że nie należy do typu kolesi którzy lubią zaliczać panienki ponieważ to był jego pierwszy raz :) a druga sprawa jest ode mnie młodszy:) więc lux:)