Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie wiem co robic

nieprzyjemny zapach włosów. czy to oznaka jakiejś choroby?

Polecane posty

Dbam, naprawdę dba o moje włosy i skórę głowy. Używam dobrych szamponów przeciwłupieżowych, odżywek nawilżających a włosy myję w letniej wodzie. Mimo to przykry zapach pojawia się już kilka godzin po umyciu :( to jest naprawdę uciążliwe... włosy myję codziennie, inaczej wstyd byłoby mi wyjść gdziekolwiek, bo smród jest strraszny :O Używam head & shoulders, łupież jest jakby mniejszy, prawie niewidoczny a mimo to `zapach` (szkoda, ze nie szamponu) jest nadal... czy ktoś ma ten sam problem?

up

radze ci isc do dermatologa, moze masz jakas chorobe skory glowy? Ja mialam lupiez wielokrotnie, ale glowa nigdy mi nie smierdziala wiec to raczej nie od lupiezu

goguś o kurde nie strasz :( a czy to, że mam 18 lat (dojrzewam) może mieć jakiś związek?

Ja mialam lupiez wlasnie w okresie dojrzewania od 11- 17 tak mniej wiec roku zycia. Pojawial sie tak okresowo mimo ze mylam szamponem przeciwlupiezowy. Tylko, ze mowie glowa nigdy mi nie smierdziala. Teraz tez czasami pojawia mi sie lupiez najczesciej w wakacje jak jade gdzies nad wode i sie zamocze z glowa, ale glowa nie smierdzi

ip

Gość ja jakieś
ksuszarka dzięki za poradę

Gość 5464e564e
moze łojotokowe zapalenie skory glowy? skora wydziela za duzo łoju i blokuja sie pory...

Gość lolka ta od bolka
mozejakas grzybica? idz do lekarza, inaczej metoda prob i błedow bedziesz wydawała kase na szampony itp i wydasz o wiele wiecej niz pojdziesz do dermatologa

Gość ja jakies
dzieki za odpowiedzi

Gość ja jakies
Czarna Zmija w kropki bordo nie pracuję :) chodzę póki co do szkoły, gdzie nie ulatnaiją się raczej zapachy :P

Gość EloElo*Allo
To moze być grzybica. Trzeba iść do dermatologa. Prócz seba med dobry jest też, może nawet lepszy Mediket plus.

Gość ja jakies
o kurde grzybica?:O no, ale prócz tego `zapachu` nie mam inncyh objawów... powinny byc jakies plamy czy cos np. chyba nie? a ja mam tylko mały łupież no i ten smrodek na kilka godzin po myciu