Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

ile można stracić cm w talii w ciągu miesiąca robiąc brzuszki?

Polecane posty

Gość

tak ze 100-120 brzuszków, codziennie, ewentualnie co dwa dni, plus 30 lub więcej brzuszków \"skośnych\". przybyło mi ze 2-3cm w talii i chciałabym się tego pozbyć. na wakacjach kręciłam hula hop, ale w samej bieliźnie, bo na ubraniu zawsze mi spada, a teraz jest za zimno :(

Gość 9ol
podrzuce ci mojego byłego meza schudniesz w tydzien z 20 cm w pasie, tak ci nerwy zszarga. znajdz sobie chłopa .

Gość Kuriako ocipiałaś
??? Mądra z Ciebie dziewczyna a bzdury piszesz. Zrób 20 PEŁNYCH BRZUSZKÓW a o setce pogadamy;)

Wiadomo, że coś to da :P Rób nawet po 30-50 brzuszków dziennie, a napewno będzie jakiś efekt ;)

oj ale najważniejsze zeby robić brzuszki dobrze:) tzn tak jak trzeba wdech wydech , ułozenie rąk, spięcie mięsniami brzucha a nie szyi:) bo inaczej efektu nie bedzie... i to tzreba seriami a nie 100 pod rząd.....

mhm wiem, że trzeba spalić około 2,5 tys kalorii żeby schudnąć kilogram, jeśli chcesz trochę zrzucić, same brzuszki mogą nie pomóc..proponuję jakąś delikatną dietę

Gość
dobra, zrobiłam 20 pełnych brzuszków :classic_cool: i co dalej? ;) całe szczęście jest ciepło więc i hula-hop już drugi dzień było :D

Gość
nie chcę "lorda wiadera" :P kiedyś już próbowałam to obczaić i to dla mnie zbyt skomplikowane i upierdliwe :/ chociaż słyszałam że działa hmmm no i to trzeba codziennie? bo ja nie ćwiczę codziennie, czasem mi się nie chce albo nie ma okazji (ćwiczę, jak jestem dłuższy czas po posiłku, a czasem mi się coś wcina w ten okres czasu) wkurza mnie ten tłuszcz na brzuchu, niby tylko 2cm w talii, ale np w biodrach nie przybyło 😠

Gość
no i zarzuciłam brzuszki na rzecz hula-hop przez 15 minut rano (no dzisiaj nie kręciłam, bo mam zły nastrój) i talia ani drgnie :( ile trzeba czekać 😭 jak byłam młodsza i robiłam brzuszki, to po tygodniu miałam szczuplejszy brzuch pod biustem :/

Gość polecam ćwiczenia
Aerobiczna 6 Weidera

Gość
już pisałam, że tego nie chcę, bo to za bardzo upierdliwe :P nie ćwiczę codziennie, czasem mi coś wypadnie i wtedy nie ćwiczę, a weidera trzeba systematycznie :o

Gość 6 wendnera czy jakos tak...
ta 6 nienawszystkich działa... ja robiłam i po tygodniu przybyło mi z 2 cm podobno mi niesnie spuchły czy cos takiego wiec ide co dziennie na hula hop i mi sie brzuszek z 1 cm uszedł bo dopiero 2 tygodnie... a do zgubienia kilogramów to najlepiej skakanke przez tydzien 3 kilo schudłam

Gość Sylciaa
Hej..!! ja też bym chciała bardzo schudnąć..! chociaż 3 kg...lub z 5 cm w talii...! Robię brzuszki i nic;/ 6weidera.....strasznie mnie od tego brzuch boli.!;p Ej a nie wiecie przypadkiem ile trzeba dni robić tą weidera żeby 1 kg schudnąć? jak co to piszcie na gg 20061632.... A wiesz co kuraiko?...też mam słabą wolę... ile razy bym nie mówiła że nie zjem słodyczy to dupa;P i tak sobie kubie Horalka i zeżrę;P...

Gość fdasdsaf
Na chudnięcie to jest bieganie albo cardio, a nie brzuszki.

Gość 655hgf
brzuszki nie pomoga w stracie kg za bardzo .. Najlepsze metody - to odchudzanie, bieganie,albo chodzenie ( tylko to musi być szybki marsz , a nie spacer ) - na przyklad 5 km dziennie marszu i tyle

Gość maniuuuuuu
to co przez brzuszki nic nie schudne??? hahah jak juz lece z wagi bzdury piszecie co niektozy..:P

Gość gość
Warzylam 75kg. W 10 mies schudlam 20kg. 20minut dziennie na stepperze I 50 brzuszkow 3x dziennie I po 18 nic juz nie jadlam. Od 2 lat mam wage 55kg I nie bylo efektu jojo:)